Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 06:32 | London, Apr 25 04:32 | New York, Apr 25 00:32
Shanghai, Apr 25 12:32 | Tokyo, Apr 25 13:32 | Sydney, Apr 25 15:32

Конструкторське бюро "Південне" не змогло позичити 260 мільйонів доларів

Конструкторське бюро "Південне" не змогло позичити 260 мільйонів доларів




14 грудня 2010 в 17:30 - Роман Зайцев


Конструкторське бюро "Південне" не змогло позичити 260 мільйонів доларів

Державне підприємство "Конструкторське бюро "Південне" імені Михайла Янгеля" не змогло провести тендер з відбору банку для залучення кредиту в розмірі 260 млн. доларів.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію підприємства, розміщену на сайті держзакупівель.

Згідно із повідомленням, оголошений 11 жовтня тендер скасовано у зв'язку з тим, що до оцінки тендерних пропозицій допущено менше двох учасників.

За умовами тендеру, кредит повинен був бути наданий на термін від 5 до 10 років у грудні 2010 року - січні 2011 року. Інші деталі тендера не озвучувалися.

ДКБ "Південне" - один з провідних розробників ракетних комплексів і ракетно-космічних систем, включаючи стратегічні ракетні комплекси.

Серед значущих програм за участю ДКБ "Південне" - створення нового українського оперативно-тактичного ракетного комплексу (ОТРК) - багатофункціонального ракетного комплексу (БФРК) "Сапсан".

Український розробник також успішно представляє космічну галузь України в рамках співпраці в міжнародних комерційних космічних проектах, серед яких - "Морський старт" (Sea Launch), "Наземний старт" (Land Launch), "Вега" (Vega), "Жасмін", "Циклон - Алкантара - Спейс".

Конструкторське бюро "Південне" не змогло позичити 260 мільйонів доларів


Новини Статті Аналітика
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрспирт" хоче позичити 800 мільйонів гривень Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро МВФ схвалив виділення Португалії кредиту у розмірі 26 млрд євро Інноваційний підхід до формування страхових продуктів Інноваційний підхід до формування страхових продуктів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті