Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:13 | London, Apr 19 02:13 | New York, Apr 18 22:13
Shanghai, Apr 19 10:13 | Tokyo, Apr 19 11:13 | Sydney, Apr 19 13:13

Компанію Mail.ru Group оцінюють в $4,78-5,63 мільярда



25 жовтня 2010 в 10:26 - Христина


Компанію Mail.ru Group оцінюють в $4,78-5,63 мільярда

Mail.ru Group визначила діапазон розміщення в ході IPO в $23,7 - $27,7, а це означає, що компанію оцінюють в $4,78-5,63 мільярда.  



Про намір провести IPO з лістингом на LSE компанія оголосила 11 жовтня. Прайсинг планується 8 листопада, сказав Reuters джерело, близьке до розміщення.

Організатори та глобальні координатори IPO - Goldman Sachs, JP Morgan, також книги розміщення будуть вести Morgan Stanley і ВТБ Капітал.

Mail.ru Group, в яку раніше перейменувалася російська інвестиційна група Digital Sky Technologies (DST), запропонує інвесторам у вигляді GDR наступні активи: інтернет-компанію Mail.ru, сервіс миттєвих повідомлень ICQ, соціальну мережу "Однокласники", 24,99 відсотка соцмережі "В Контакті", 25,09 відсотка платіжної системи Qiwi, 2,38 відсотка найбільшої соціальної мережі Facebook, 5,13 відсотка знижкової сервісу Groupon і 1,47 відсотка виробника ігор для соціальних мереж Zynga.

Mail.ru може стати єдиною російської інтернет-компанією, чиї акції звертаються в Лондоні: на початку 2010 року провайдер інтернет-та медіапослуг Рамблер Медіа провів делістинг з цього майданчика.

Акціонерами Mail.ru Group є бізнесмени Алішер Усманов (34 відсотки), Юрій Мільнер та Григорій Фінгер, а також найбільша африканська медіагрупа Naspers (28,7 відсотка).


 

Компанію Mail.ru Group оцінюють в $4,78-5,63 мільярда


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки В найближчий рік понад 10 українських компаній вийдуть на фондові ринки Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Яндекс" на IPO за день подорожчав на 40% Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті