Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:35 | London, Apr 25 17:35 | New York, Apr 25 13:35
Shanghai, Apr 26 01:35 | Tokyo, Apr 26 02:35 | Sydney, Apr 26 04:35

Компанія "Аструм" отримала в управління активи пенсійного фонду "Укрзалізниці"

Компанія "Аструм" отримала в управління активи пенсійного фонду "Укрзалізниці"




21 вересня 2010 в 13:00 - Роман Зайцев


Компанія "Аструм" отримала в управління активи пенсійного фонду "Укрзалізниці"

Рада недержавного пенсійного фонду (НПФ) "Магістраль" (основний вкладник - "Укрзалізниця") уклала з "Аструм управління активами" договір на управління його коштами.  



"У планах фонду - стати найбільшим суб‘єктом недержавного пенсійного забезпечення по кількості учасників і об‘єму пенсійних активів", - заявив глава ради фонду, голова Профспілки залізничників і транспортних будівельників Вадим Ткачев.

Він повідомив, що фінансовим планом "Укрзалізниці" на 2010 р. передбачається 6 млн грн на сплату пенсійних внесків, пише "Комерсант-Україна".

Начальник департаменту недержавних пенсійних фондів "Аструм управління активами" Олександр Ткач повідомив, що розмір винагороди КУА обмежений 4,2% від вартості чистих активів за рік (зазвичай стягується 1-2%). За його словами, потенційними учасниками фонду можуть бути 350 тис. співробітників підприємств, що входять в "Укрзалізницю", і інших юридичних осіб (вагоноремонтних заводів, метрополітенів, транспортних будівельних компаній). В.Ткач запевняє, що компанія інвестуватиме кошти фонду в залізничну галузь. "Прагнутимемо зробити так, щоб галузь, яка платить гроші, отримувала певний ефект від вкладень як у вигляді податкових пільг, так і у вигляді довгострокових інвестиційних ресурсів", - відзначив він.
 

Компанія "Аструм" отримала в управління активи пенсійного фонду "Укрзалізниці"


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті