Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 15:52 | London, Apr 23 13:52 | New York, Apr 23 09:52
Shanghai, Apr 23 21:52 | Tokyo, Apr 23 22:52 | Sydney, Apr 24 00:52

Kobe Steel і SAIL будуть разом випускати високоякісні сталеві листи

Kobe Steel і SAIL будуть разом випускати високоякісні сталеві листи




1 грудня 2010 в 11:35 - Христина


Kobe Steel і SAIL будуть разом випускати високоякісні сталеві листи

Японська металургійна компанія Kobe Steel і індійський металургійний холдинг SAIL будуть співпрацювати. Про це повідомляє Bloomberg.



Передбачається, що компанії будуть разом випускати високоякісні сталеві листи для автомобілебудування і атомних електростанцій. Крім цього, сторони вивчать потенціал для можливих подальших проектів.

Нагадаємо, що SAIL активізує впровадження ноу-хау для випуску прямовідновлюваного заліза (DRI) за південнокорейською-германської технології FINEX і японською технологією ITmk3.

SAIL вважається найбільшої державної сталеливарною компанією Індії. Концерн виробляє сляб, плоску заготовку і плоский злиток.

Заснована в 1911 році, "Kobe Steel, Ltd." є однією з провідних японських металургійних компаній.

Діяльність компанії зосереджена в декількох основних сегментах. Перший і основний для компанії - виробництво заліза і сталі. Компанія виробляє сталевий дріт, плоский прокат, труби, штамповані вироби тощо. Алюміній і мідь - наступний бізнес-сегмент компанії. Компанія випускає як безпосередньо метал, так і кінцеві вироби з нього. А також є провідним виробником титану в Японії. Kobe Steel виробляє чистий титан, титанові сплави, плоский прокат, трубки, випускає промислове обладнання та будівельну техніку.
 

Kobe Steel і SAIL будуть разом випускати високоякісні сталеві листи


Новини Статті Аналітика
Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Світові лідери автомобілебудування інвестували в технічні розробки 50 млрд. євро Світові лідери автомобілебудування інвестували в технічні розробки 50 млрд. євро Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Іран скуповує золото і скорочує вплив долара на економіку країни Іран скуповує золото і скорочує вплив долара на економіку країни Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
КНР збільшить інвестиції в оборону до $91,5 млрд. КНР збільшить інвестиції в оборону до $91,5 млрд. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті