Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:19 | London, Apr 25 20:19 | New York, Apr 25 16:19
Shanghai, Apr 26 04:19 | Tokyo, Apr 26 05:19 | Sydney, Apr 26 07:19

Кіпріоти придбали 50% "Азовмашу"

Кіпріоти придбали 50% "Азовмашу"




9 лютого 2011 в 15:25 - Роман Зайцев


Кіпріоти придбали 50% "Азовмашу"

Wessanen trading limited (Кіпр) придбала 50% ВАТ "Азовмаш". Про це повідомляє держустанова "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" при Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР).



Раніше цей пакет акцій належав ЗАТ "Українська промислово-транспортна компанія" (м. Маріуполь).

ВАТ "Азовмаш" - велике машинобудівне підприємство України, постачальник залізничних вантажних вагонів і платформ, автопаливозаправників, автоперевізників, металургійного, гірничорудного і кранового устаткування та інших видів продукції.

Згідно з повідомленням компанії, Wessanen - холдингова компанія, в якій підприємства групи компаній "Азовмаш" консолідували належні їм акції машинобудівних активів. Wessanen здійснюватиме стратегічне управління корпоративними правами ВАТ "Азовмаш", ВАТ "Азовзагальмаш", ВАТ "МЗВМ",ВАТ "МТЗ", ВАТ "ГСКТІ", ТОВ "ГСКБВ ім. В. М. Бубнова", ВАТ "Полтавхіммаш".

Кіпріоти придбали 50% "Азовмашу"


Новини Статті Аналітика
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (11.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (11.07.2011)
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (07.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (07.07.2011)
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011)
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (04.03.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (04.03.2011)
Канадська 3P International Energy купує Канадська 3P International Energy купує "Тисагаз" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті