Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 19:57 | London, Apr 23 17:57 | New York, Apr 23 13:57
Shanghai, Apr 24 01:57 | Tokyo, Apr 24 02:57 | Sydney, Apr 24 04:57

Кіностудії MGM так і не вдалося реструктуризувати свої борги



4 листопада 2010 в 09:12 - Христина


Кіностудії MGM так і не вдалося реструктуризувати свої борги

Голлівудська кіностудія Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), яка є правовласником на такі фільми, як "Віднесені вітром" і серія картин про Джеймса Бонда, почала процес банкрутства після невдалих спроб реструктуризації своїх боргів, які досягають чотирьох мільярдів доларів.  



Очікується, що завдяки процесу банкрутства, що захищає компанію від вимог кредиторів, відбудеться злиття MGM з іншою кіностудією Spyglass Entertainment, топ-менеджери якої візьмуть на себе управління студією, що зазнала лиха, та вирішення проблем з її боргами.

Як зазначає агентство, керівництво MGM почало процедуру банкрутства після укладення договору з одним з найбільших власників боргових зобов‘язань компанії Карлом Іканом (Carl Icahn), який раніше був прихильником злиття MGM з іншою компанією - Lions Gate Entertainment.

Кіностудія MGM була заснована в 1924 році. Незважаючи на величезні борги студії, інвестування в неї є дуже привабливим, оскільки їй належать права на кінотеки з 4,1 тисячі голлівудських фільмів.

Нагадаємо, про те, що керівництво MGM розглядає можливість продажу кіностудії, стало відомо наприкінці 2009 року. Покупець компанії отримає права на фільмотеку MGM, в якій більш ніж 4000 найменувань, у тому числі права на серію фільмів про Джеймса Бонда.
 

Кіностудії MGM так і не вдалося реструктуризувати свої борги


Новини Статті Аналітика
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня Огляд європейських ринків за 21.01.2011. Підсумки тижня
Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС "Фукусіма-1" Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Єврокомісія заперечує неминучість реструктуризації боргу Греції Єврокомісія заперечує неминучість реструктуризації боргу Греції Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київський суд почав справу про банкрутство Київський суд почав справу про банкрутство "Альфа-Нафти" Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
МВФ не планує реструктурувати борг Греції МВФ не планує реструктурувати борг Греції Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті