Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 11:08 | London, Apr 23 09:08 | New York, Apr 23 05:08
Shanghai, Apr 23 17:08 | Tokyo, Apr 23 18:08 | Sydney, Apr 23 20:08

Канада заблокувала пропозицію ВНР щодо придбання Potash Corp

Канада заблокувала пропозицію ВНР щодо придбання Potash Corp




8 листопада 2010 в 13:06 - Христина


Канада заблокувала пропозицію ВНР щодо придбання Potash Corp

Уряд Канади заблокувало пропозицію гірничодобувного гіганта BHP Billiton про придбання виробника добрив Potash Corp, порахувавши, що угода не відповідає інтересам країни.  



У BHP є 30 днів на те, щоб представити уряду альтернативні пропозиції, але аналітики вважають рішення на користь операції малоймовірним.

"BHP досягла такого розміру, що майже всі її дії будуть блокуватися регуляторами", - сказав аналітик австралійської IG Markets Кемерон Пікок.

BHP намагається провести вороже поглинання Potash Corp за $39 мільярдів, у придбанні цього активу також був зацікавлений Китай - один з найбільших світових споживачів калійних добрив, але він вийшов із гри в середині жовтня. У боротьбу за найбільшого в світі виробника добрив може вступити Росія, хоча представники галузі та аналітики говорять, що у вітчизняних компаній практично немає шансів отримати контроль над світовою торгівлею калієм.

Тим часом, Управління у конкуренції Канади схвалив заявку УНР, що було очікуваним рішенням, так як у ВНР поки ніде в світі немає діючих активів з виробництва калійних добрив.

ВНР підтвердила пропозицію про покупку Potash на рівні $130 за акцію і заявила, що спробує переконати уряд Канади переглянути рішення.

 

Канада заблокувала пропозицію ВНР щодо придбання Potash Corp


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався. Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався.
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті