Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:13 | London, Apr 23 11:13 | New York, Apr 23 07:13
Shanghai, Apr 23 19:13 | Tokyo, Apr 23 20:13 | Sydney, Apr 23 22:13

Єврокомісія почала розслідування у зв’язку з контрактом Eurostar

Єврокомісія почала розслідування у зв’язку з контрактом Eurostar




5 листопада 2010 в 15:25 - Христина


Єврокомісія почала розслідування у зв’язку з контрактом Eurostar

Єврокомісія почала розслідування у зв'язку з контрактом із закупівлі компанією Eurostar, оператором залізничного тунелю під Ла-Маншем (Євротунелю), високошвидкісних поїздів у німецького концерну Siemens. Про це повідомляє BBC News.  



Розслідування Єврокомісії було розпочато у зв‘язку зі скаргою компанії Alstom, найбільшого французького розробника поїздів і кораблів. Раніше Alstom не зміг заблокувати угоду Eurostar і Siemens у Високому суді Лондона, куди звертався в кінці жовтня.

Eurostar на початку жовтня домовився з Siemens про придбання десяти високошвидкісних поїздів на суму 800 мільйонів євро (1,1 мільярда доларів). До цього в Євротунель курсували тільки поїзди TGV виробництва Alstom.

Французька компанія також брала участь у жовтневому тендері на постачання поїздів, проте Eurostar вибрав німецький концерн, пояснивши своє рішення інтересами пасажирів. У Alstom, однак, заявили, що поїзди Siemens не відповідають вимогам безпеки Євротунелю.

Потяги Alstom можуть перевозити до 750 пасажирів, а їх максимальна швидкість становить 300 кілометрів на годину. Потяги Siemens вміщають понад 900 пасажирів і розвивають швидкість до 320 кілометрів на годину.
 

Єврокомісія почала розслідування у зв’язку з контрактом Eurostar


Новини Статті Аналітика
Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
CNOOC виставила на тендер 19 блоків шельфового родовища в Південному морі CNOOC виставила на тендер 19 блоків шельфового родовища в Південному морі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Енергоатом" планує залучити кредит у 130 млн доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті