Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:28 | London, Apr 25 09:28 | New York, Apr 25 05:28
Shanghai, Apr 25 17:28 | Tokyo, Apr 25 18:28 | Sydney, Apr 25 20:28

Італійська Terna вимагає 100 млн євро в Wind



6 жовтня 2010 в 13:13 - Христина


Італійська Terna вимагає 100 млн євро в Wind

Італійський дистриб’ютор електроенергії Terna подав до суду на телекомунікаційного оператора Wind, вимагаючи виплати близько 100 мільйонів євро, повідомило в середу джерело в Terna.  



"Ми підтверджуємо позов проти Wind", - сказало джерело.

Раніше газета Il Sole 24 Ore повідомила про те, що електроенергетична компанія подала до суду на Wind, якого купує російський "Вимпелком".

У газеті йдеться, що Terna хоче змінити умови контракту, що закінчується в 2019 році, з Wind про оренду оператором її оптоволоконної мережі, стверджуючи, що зазнає фінансових втрат як мінімум два останні роки.

Група "Вимпелком Лтд" цього тижня оголосила, що домовилася про покупку 100 відсотків італійського оператора Wind і 51,7 відсотка єгипетської Orascom Telecom.


 

Італійська Terna вимагає 100 млн євро в Wind


Новини Статті Аналітика
Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна може зірвати контракт на поставку в Китай малих десантних кораблів Україна може зірвати контракт на поставку в Китай малих десантних кораблів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Sikorsky отримала контракт на постачання Міноборони Туреччини 109 вертольотів Sikorsky отримала контракт на постачання Міноборони Туреччини 109 вертольотів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний прибуток і виручка IBM виросли незважаючи на скорочення обсягу нових контрактів Квартальний прибуток і виручка IBM виросли незважаючи на скорочення обсягу нових контрактів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Алжир оцінить мобільне відділення Orascom Telecom до кінця травня Алжир оцінить мобільне відділення Orascom Telecom до кінця травня Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті