Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 12:19 | London, Apr 19 10:19 | New York, Apr 19 06:19
Shanghai, Apr 19 18:19 | Tokyo, Apr 19 19:19 | Sydney, Apr 19 21:19

ІСД і "Запоріжсталь" не підтверджують зміну акціонерів

ІСД і "Запоріжсталь" не підтверджують зміну акціонерів




7 лютого 2011 в 13:55 - Роман Зайцев


ІСД і "Запоріжсталь" не підтверджують зміну акціонерів

Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" і запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" не підтверджують інформацію про зміну складу їхніх великих акціонерів в 2010 році.



Повідомляють в Антимонопольному комітеті, передає "Інтерфакс-Україна".

"У АМКУ немає офіційної інформації про зміну власників ВАТ "Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь". За даними "Запоріжсталі", які комітет отримав на запит у ході проведення відповідної перевірки, такої зміни не було", - йдеться в повідомленні.

В антимонопольному відомстві також повідомили, що протягом 2010 року ніхто не звертався до АМКУ з заявою про придбання акцій "Запоріжсталі".

"Будь-яких рішень з цього приводу Антимонопольний комітет не приймав", - підкреслили у відомстві.

"Аналогічні перевірку АМКУ здійснив щодо інформації про зміну власників корпорації "Індустріальний союз Донбасу".

АМКУ одержав відповідь від безпосередніх її власників, у якому не підтвердилася інформація, опублікована в ЗМІ", - йдеться в повідомленні.

В АМКУ підкреслили, що якщо "Запоріжсталь" і ІСД надали комітету недостовірну інформацію, до них будуть застосовані санкції відповідно до чинного законодавства.

В січні 2010 року було оголошено про купівлю 50% +2 акцій ІСД консорціумом інвесторів на чолі з Олександром Катуніним за фінансової підтримки російського ВЭБа.

Власниками 49,99% акцій ІСД залишилися акціонери - Сергій Тарута й Олег Мкртчан.

На початку літа 2010 року також стало відомо, що група російських інвесторів, інтереси якої представляли ВЭБ і ІК "Тройка Диалог", стала власником контрольного або близького до нього пакету акцій меткомбінату "Запоріжсталь".

Пізніше, в кінці 2010 року, в ЗМІ з посиланням на суд Лондона пройшло повідомлення, що акції "Запоріжсталі" придбали компанії Atinia Ventures, Parborio Holdings, Belego Holdings, Sileni Trading і Equalchance Processing.

ІСД і "Запоріжсталь" не підтверджують зміну акціонерів


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Інноваційна інфраструктура України: проблеми та перспективи розвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Хенкель Україна" на 30 тисяч за неправдиву рекламу Соціальна відповідальність бізнесу в умовах розвитку інноваційної інфраструктури Соціальна відповідальність бізнесу в умовах розвитку інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росіяни купують Донецький електрометалургійний завод Росіяни купують Донецький електрометалургійний завод Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті