Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 05:20 | London, Apr 25 03:20 | New York, Apr 24 23:20
Shanghai, Apr 25 11:20 | Tokyo, Apr 25 12:20 | Sydney, Apr 25 14:20

Інвестиційний фонд KKR купить Del Monte Foods за 4 мільярди доларів



26 листопада 2010 в 15:06 - Христина


Інвестиційний фонд KKR купить Del Monte Foods за 4 мільярди доларів

Інвестиційний фонд Kohlberg Kravis Roberts (KKR) збирається купити американського виробника консервованих продуктів Del Monte Foods за 4 мільярди доларів.



Крім того, KKR погодилася сплатити борг компанії, який складає 1,3 мільярда доларів.

Сторони вже підписали попередню угоду, згідно з якою кожна акція Del Monte Foods буде продана за 19 доларів. Тим не менш, за умовами контракту, Del Monte Foods дозволяється розглядати інші пропозиції до 8 січня.

Якщо компанія не отримає пропозицій з більш вигідними умовами, вона буде продана KKR. У цьому випадку операцію планується завершити до кінця березня 2011 року.

На даний момент Del Monte Foods випускає консерви під брендами Del Mоnte, S&W, Contadina, College Inn, а також різні консерви для кішок і собак. При цьому на сайті компанії підкреслюється, що Del Monte Foods не має ніякого відношення до Fresh Del Monte, виробника та дистриб‘ютора свіжих фруктів і овочів.
 

Інвестиційний фонд KKR купить Del Monte Foods за 4 мільярди доларів


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна повинна погасити близько $ 17 мільярдів боргу в 2011-2013 роках Україна повинна погасити близько $ 17 мільярдів боргу в 2011-2013 роках Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" та Турецька державна нафтова компанія ТРАО домовились про підписання угоди про співробітництво Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті