Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:32 | London, Apr 20 00:32 | New York, Apr 19 20:32
Shanghai, Apr 20 08:32 | Tokyo, Apr 20 09:32 | Sydney, Apr 20 11:32

Інвестори оцінили Twitter у $ 3,7 мільярда

Інвестори оцінили Twitter у $ 3,7 мільярда
Рейтинг: 0
Голосів: 0




17 грудня 2010 в 09:48 - Роман Зайцев


Інвестори оцінили Twitter у $ 3,7 мільярда

Соціальна мережа мікроблогів Twitter залучила фінансування в розмірі $ 200 мільйонів, що означає оцінку всієї компанії у $ 3,7 мільярда, - і це менше року тому після того, як компанія почала робити реальні спроби заробити.



Інвестиції, отримані від венчурної фірми Kleiner Perkins Caufield & Byers, що потіснила в боротьбі російську DST Global ,а також інвесторів самої Twitter, свідчать про великі надії, які покладаються інвесторами на компанії соціальних інтернет-мереж.

"Це дуже високі мультиплікатори. Але ідея полягає в тому, що на масштабі операцій (Twitter) можна заробити", - сказав аналітик BGC Partners Колін Гілліс, що оцінює щорічну виручку Twitter у менш ніж $ 100 мільйонів.

Отримані кошти Twitter вкладе в розвиток, говориться в корпоративному мікроблозі самої компанії без вказівки деталей.

Twitter, кількість учасників якого на кінець вересня становила 175 млн, входить у сонм нових соціальних сервісів поряд із Zynga і найбільшою світовою мережею Facebook, оціненою раніше у $ 45 мільярдів у ході угод на вторинному ринку.

Першим про отримання фінансування компанією повідомив блог AllThingsDigital. За даними ресурсу, Kleiner Perkins змогла обійти російську інвестиційну групу DST Global, що раніше розглядала можливість купівлі частки Twitter.

У травні DST, що купила в 2009 році частку в Facebook за $ 300 мільйонів, повідомила, що готується придбати акції десятків добре відомих інтернет-компаній.

Виконавчий директор DST Юрій Мільнер тоді відмовився назвати конкретні фірми, які можуть бути потенційними цілями DST, але при цьому не виключив можливості купівлі частки Twitter.

Інвестори уважно стежать за такими сервісами, як Facebook і Twitter, сподіваючись в один прекрасний день придбати їх акції.

На думку деяких аналітиків, фінансування, отримане Twitter, може підштовхнути також проведення IPO в майбутньому.

Інвестори оцінили Twitter у $ 3,7 мільярда


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті