Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:03 | London, Apr 25 10:03 | New York, Apr 25 06:03
Shanghai, Apr 25 18:03 | Tokyo, Apr 25 19:03 | Sydney, Apr 25 21:03

Індійська компанія SAIL підвищила ціни на коксівне вугілля на 8%



3 січня 2011 в 13:57 - Христина


Індійська компанія SAIL підвищила ціни на коксівне вугілля на 8%

Індійська металургійна компанія SAIL прийняла 8% підвищення ціни на коксівне вугілля. Про це заявили в концерні.



Передбачається, що металургійний холдинг буде платити за цей вид сировини по 225 доларів/тонн.

Нагадаємо, що SAIL займеться створенням високоякісного сталевого продукту API X-80. Передбачається, що новий метал буде використовуватися при виробництві труб для нафтогазової галузі, а також у будівельному секторі.

Раніше повідомлялося, що південнокорейська сталеливарна компанія Posco і індійський металургійний холдинг SAIL мають намір відкласти створення спільного підприємства в Індії.

Так, у компаній виникли розбіжності щодо розміру часток в даному СП. SAIL, зокрема, не хоче визнавати той факт, що контрольний пакет буде під контролем Posco. У свою чергу, південнокорейський гігант не готовий передати індійському холдингу патент технології Finex, яка дозволяє зберегти великі обсяги коксу при виробництві заліза.

SAIL вважається найбільшої державної сталеливарною компанією Індії. Концерн виробляє сляб, плоску заготовку і плоский злиток.
 

Індійська компанія SAIL підвищила ціни на коксівне вугілля на 8%


Новини Статті Аналітика
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий прибуток концерну Toyota за підсумками 2010-2011 фінансового року виріс на 94,9% Чистий прибуток концерну Toyota за підсумками 2010-2011 фінансового року виріс на 94,9% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
За січень Україна збільшила імпорт коксівного вугілля більш ніж наполовину За січень Україна збільшила імпорт коксівного вугілля більш ніж наполовину Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ArcelorMittal Кривий Ріг проводить тендер із закупівлі коксівного вугілля ArcelorMittal Кривий Ріг проводить тендер із закупівлі коксівного вугілля Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Індія дозволила Posco побудувати в країні меткомбінат Індія дозволила Posco побудувати в країні меткомбінат У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті