Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 17:00 | London, Apr 24 15:00 | New York, Apr 24 11:00
Shanghai, Apr 24 23:00 | Tokyo, Apr 25 00:00 | Sydney, Apr 25 02:00

"Брянський машзавод" пропонує ФДМУ мирову по "Луганськтепловозу"



15 грудня 2010 в 16:34 - Роман Зайцев


"Брянський машзавод" пропонує ФДМУ мирову по "Луганськтепловозу"

"Брянський машзавод" подав пропозицію щодо підписання мирової угоди з Фондом держмайна України (ФДМУ) в питанні приватизації "Луганськтепловозу". Про це в кулуарах Кабінету міністрів України заявив глава ФДМУ Олександр Рябченко, коментуючи останнє рішення суду, яким "Брянський машзавод" був визнаний переможцем конкурсу з приватизації "Луганськтепловозу".



"Будемо подавати апеляцію, або будемо приймати урядове рішення. Вони (" Брянський машзавод ") запропонували мирову угоду...вони дали нам лист-пропозицію, яку вони хочуть підписати угоду. Ми дали свій лист з нашим баченням на Кабінет міністрів. Якщо Кабмін прийме рішення , тоді закінчиться той (судовий) процес", - сказав О.Рябченко.

При цьому він зазначив, що рішення Кабінет міністрів має прийняти у найкоротші терміни. Крім того, Кабмін планує ухвалити рішення про дату проведення зборів акціонерів "Луганськтепловозу", щоб перенести його на наступний рік.

Нагадаємо, 7 грудня Апеляційний господарський суд Києва визнав право російського "Трансмашхолдингу" (власника "Брянського машинобудівного заводу") на володіння 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз".

ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" - найбільший в Україні виробник магістральних і маневрових тепловозів, дизельних і електропоїздів. Виробляє також трамваї, поворотні кола, запчастини для залізничного транспорту. "Луганськтепловоз" завершив липень-вересень 2010 р. з чистим прибутком у розмірі 6,42 млн грн, тоді як за аналогічний період 2009 р. компанія отримала чистий збиток у розмірі 46,52 млн грн.

Чистий дохід підприємства від реалізації продукції в третьому кварталі 2010 р. склав 332,6 млн грн, що майже в 7 разів перевищило аналогічний показник третього кварталу 2009 р.

"Брянський машзавод" пропонує ФДМУ мирову по "Луганськтепловозу"


Новини Статті Аналітика
Конфедерація будівельників України запропонувала новий варіант містобудівного кадастру Конфедерація будівельників України запропонувала новий варіант містобудівного кадастру Дослідження сутності поняття Дослідження сутності поняття "Економічна рівновага" Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011)
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті