Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:34 | London, Apr 25 06:34 | New York, Apr 25 02:34
Shanghai, Apr 25 14:34 | Tokyo, Apr 25 15:34 | Sydney, Apr 25 17:34

HP представила планшетний комп’ютер за $799

HP представила планшетний комп’ютер за $799




22 жовтня 2010 в 13:23 - Христина


HP представила планшетний комп’ютер за $799

Hewlett-Packard Co представила свій перший планшетний комп’ютер, що працює на базі операційної системи Windows від Microsoft і розрахований на ділових клієнтів.  



Планшетник Slate 500 має 8,9-дюймовий багатофункціональний сенсорний екран, цифрове перо і жорсткий диск на 64 гігабайт. Важить апарат 1,5 кілограма і може працювати від батареї до п’яти годин.

У пристрої є дві камери, функція підтримки відео-конференцій і порт USB.

HP Slate працює на базі ОС Windows 7, оснащений процесором Intel Atom, модулем Wi-Fi, однак на відміну від Apple iPad або Galaxy Tab від Samsung Electronics, не може виробляти з’єднання по високошвидкісних стільникових мережах 3G.

Але наявність чи відсутність зв’язку по мережах 3G є не єдиною відмінністю планшетника НР від продуктів конкурентів.

HP Slate має досить високу ціну: на даний момент пристрій коштує $799.

Ціна планшетника iPad, що також має тільки Wi-Fi адаптер, спочатку складала всього $499, а потім піднялася до $699 за модель з 64-гігабайтним жорстким диском. Версія Apple iPad з 3G-зв’язком коштувала $629.

 

HP представила планшетний комп’ютер за $799


Новини Статті Аналітика
Microsoft близький до придбання Skype Microsoft близький до придбання Skype 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків Квартальний прибуток Yahoo виріс і перевищив прогнози аналітиків Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Чистий прибуток HP виріс на 4% до $2,6 млрд. Чистий прибуток HP виріс на 4% до $2,6 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Nokia і Microsoft скоро будуть співпрацювати Nokia і Microsoft скоро будуть співпрацювати Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті