Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 15:00 | London, Apr 19 13:00 | New York, Apr 19 09:00
Shanghai, Apr 19 21:00 | Tokyo, Apr 19 22:00 | Sydney, Apr 20 00:00

Honda представила найдешевший японський гібрид

Honda представила найдешевший японський гібрид




8 жовтня 2010 в 10:32 - Христина


Honda представила найдешевший японський гібрид

Honda Motor Co буде продавати гібридну версію субкомпакта Fit за 1,59 мільйона єн ($19.310), що робить автомобіль найдешевшою машиною в його категорії на домашньому ринку.  



Компанія планує продавати близько 5.600 машин на місяць.

Конкуренція серед гібридних автомобілів зростає на фоні намірів лідера індустрії Toyota Motor Corp розширити лінійку для задоволення зростаючого попиту на економічні машини по всьому світу.

Toyota в минулому місяці оголосила про намір розпочати виробництво невеликої гібридної машини у Франції в 2012 році.

Honda має потребу в новому гібриді після того, як її остання бензино-електрична модель Insight не змогла скласти конкуренцію Prius від Toyota.

Однак виконавчий директор Honda Таканобу Іто заперечував, що нова машина буде конкурентом Prius, самого популярного автомобіля в Японії за останні 17 місяців.

"Це абсолютно різні машини. У них різні цінові категорії, і вони по-різному виглядають", - сказав Іто журналістам.

Машина буде мати 1,3-літровий бензиновий двигун і електромотор, що в цілому буде забезпечувати їй можливості 1,5-літровою машини, заявила Honda.

За інформацією фірми, вона вже отримала замовлення приблизно на 10.000 гібридів Fit.

Honda планує почати продажі машини в Європі в наступному році.

 

Honda представила найдешевший японський гібрид


Новини Статті Аналітика
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.02.2011. На ринках регіону панує оптимізм Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.02.2011. На ринках регіону панує оптимізм
Чистий прибуток концерну Toyota за підсумками 2010-2011 фінансового року виріс на 94,9% Чистий прибуток концерну Toyota за підсумками 2010-2011 фінансового року виріс на 94,9% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
На японських заводах Honda обсяг виробництва  до кінця 2011 р. повернеться до норми На японських заводах Honda обсяг виробництва до кінця 2011 р. повернеться до норми Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Японії обсяг виробництва Toyota в березні знизився на 62,7% У Японії обсяг виробництва Toyota в березні знизився на 62,7% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Toyota відкликає у США більше 300 тисяч позашляховиків Toyota відкликає у США більше 300 тисяч позашляховиків Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті