Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 09:08 | London, Apr 23 07:08 | New York, Apr 23 03:08
Shanghai, Apr 23 15:08 | Tokyo, Apr 23 16:08 | Sydney, Apr 23 18:08

Голова ради директорів Ericsson піде у відставку

Голова ради директорів Ericsson піде у відставку




7 грудня 2010 в 09:00 - Христина


Голова ради директорів Ericsson піде у відставку

Шведська Telefon AB L.M. Ericsson повідомила, що голова ради директорів компанії Міхаель Трєсков піде у відставку в 2011 або 2012 році.



Пан Трєсков був призначений на цю посаду в березні 2002 року, а раніше працював на аналогічних посадах в Unilever та ABB. Крім того, він був президентом і головним виконавчим директором Electrolux, а потім очолював раду директорів цієї компанії.

"Ericsson чекає захоплююче майбутнє, але, беручи до уваги сильну ринкову та фінансову позицію компанії, зараз правильний час для передачі повноважень наступнику після 9 років на цій посаді", - сказав М. Трєсков.

Спеціальний комітет, який буде створений найбільшими акціонерами компанії, висуне кандидата на пост голови на річних зборах акціонерів у 2011 або 2012 році, відзначається в повідомленні.
 

Голова ради директорів Ericsson піде у відставку


Новини Статті Аналітика
Глава МВФ подав у відставку Глава МВФ подав у відставку Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Акціонери Nemiroff домовляються про викуп акцій Акціонери Nemiroff домовляються про викуп акцій Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Соціальна відповідальність бізнесу в умовах розвитку інноваційної інфраструктури Соціальна відповідальність бізнесу в умовах розвитку інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Акціонери Mail.Ru Group розміщують 6,65% акцій компанії на ринку Акціонери Mail.Ru Group розміщують 6,65% акцій компанії на ринку Кадровий аутсорсинг, лізинг персоналу, аутстаффінг - або просто Кадровий аутсорсинг, лізинг персоналу, аутстаффінг - або просто "наймана праця" I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Донецькоблгаз" виплатить акціонерам дивіденди у розмірі 30% від чистого прибутку Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті