Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 23:55 | London, Apr 16 21:55 | New York, Apr 16 17:55
Shanghai, Apr 17 05:55 | Tokyo, Apr 17 06:55 | Sydney, Apr 17 08:55

Холдинг Астарта обговорює спільний проект з Danone

Холдинг Астарта обговорює спільний проект з Danone




5 березня 2011 в 14:30 - Роман Зайцев


Холдинг Астарта обговорює спільний проект з Danone

Великий український виробник аграрної продукції холдинг Астарта почав обговорення з одним з європейських лідерів з виробництва молочних продуктів французькою компанією Danone спільного проекту у сфері виробництва і переробки молока в Україні.



Про це розповіла помічник гендиректора Астарти Яна Кавушевська, за словами якої, старт проекту можливий вже у 2011 році.

У 2006 році Астарта в рамках IPO продала на Варшавській фондовій біржі за $ 32 млн 19% своїх акцій.

Компанія Астарта працює на українському ринку з 1993 року і наразі, крім шести цукрових заводів, у холдинг входить більше 40 агрокомпаній, включаючи виробників молока. Холдинг є одним з найбільших виробників молока в Україні і ставить за мету протягом найближчих п‘яти років подвоїти обсяги виробництва.

Астарта займає перше місце в країні за обсягами виробництва цукру з часткою на ринку України за підсумками 2010 року на рівні 13 відсотків. Протягом найближчих п‘яти років компанія має намір збільшити свою частку до 25-30 відсотків.

У 2010 році Астарта збільшила показник EBITDA  порівняно з попереднім роком на 84 відсотки до еквівалента 92 мільйони євро. Консолідований дохід агрохолдингу в 2010 році зріс до 203 мільйонів євро, що на 73 відсотків перевищило результат 2009 року.

У січні гендиректор компанії Віктор Іванчик сказав Рейтер, що холдинг у 2010 і 2011 роках розраховує значно поліпшити свої фінансові показники, завдяки зростанню обсягів виробництва, сприятливій кон‘юнктурі ринку і зниженню витрат.

Французька Danone має в Україні 8 регіональних представництв, а також контролює молочний завод у місті Херсон Данон Дніпро.

Холдинг Астарта обговорює спільний проект з Danone


Новини Статті Аналітика
Обсяг продажів французької Danone виріс на 8,5% Обсяг продажів французької Danone виріс на 8,5% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Прибуток Danone виріс на 37,5% Прибуток Danone виріс на 37,5% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Операційний прибуток Danone збільшився на 7,1% Операційний прибуток Danone збільшився на 7,1% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Чудодійні бактерії обійшлися Danone у 21 мільйон доларів Чудодійні бактерії обійшлися Danone у 21 мільйон доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Danone веде переговори з японськими компаніями Danone веде переговори з японськими компаніями Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті