Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 14:58 | London, Apr 20 12:58 | New York, Apr 20 08:58
Shanghai, Apr 20 20:58 | Tokyo, Apr 20 21:58 | Sydney, Apr 20 23:58

Hitachi поліпшила річний прогноз

Hitachi поліпшила річний прогноз
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




29 жовтня 2010 в 14:15 - Христина


Hitachi поліпшила річний прогноз

Акції Hitachi Ltd виросли майже на п'ять відсотків у п'ятницю після того, як компанія поліпшила цільовий прогноз прибутку за рік, зробивши ставку на ринки, що розвиваються.  



Hitachi прогнозує, що за фінансовий 2010/11 рік до березня отримає операційний прибуток у розмірі 410 мільярдів єн ($5,1 мільярда) проти 340 мільярдів єн, як очікувалося раніше.

Компанія також підняла свій прогноз річного чистого прибутку майже на 54 відсотки до 200 мільярдів єн. Виручка Hitachi може скласти 9,3 трильйона єн.

"Переглянутий прогноз показує, що майже всі сегменти (бізнесу) показали хороші результати в першому півріччі", - пояснив аналітик Mizuho Investors Securities Юіті Ісіда, додавши, що єдиною проблемною точкою Hitachi є ситуація в підрозділі з виробництва жорстких дисків.

HDD-відділення Hitachi зіткнулося зі зниженням попиту і падінням цін на фоні уповільнення зростання продажів персональних комп‘ютерів.
 

Hitachi поліпшила річний прогноз


Новини Статті Аналітика
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Київвгаз" у 2010 р. отримав майже 40 мільйонів чистого прибутку Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ФДМУ продає 37,6% акцій ФДМУ продає 37,6% акцій "Львівської вугільної компанії" Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті