Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:43 | London, Apr 26 00:43 | New York, Apr 25 20:43
Shanghai, Apr 26 08:43 | Tokyo, Apr 26 09:43 | Sydney, Apr 26 11:43

Hitachi планує провести певинну публічну пропозицію

Hitachi планує провести певинну публічну пропозицію




1 вересня 2010 в 15:16 - Уляна Роїк


Hitachi планує провести певинну публічну пропозицію

Акції підрозділу Hitachi Global Storage Technologies (HGST) виробника жорстких дисків №3 в світі будуть висталені на первинну публічну пропозицію (IPO).  



Підрозділ, розташований в США, може бути оцінений в 3 млрд. доларів за попередніми припущеннями, зробленими на основі результативних доходів підрозділу за останніх 12 місяців.

Зараз компанія веде переговори з різними банками у пошуку гарантів IPO, результати будуть відомі вже на початку вересня. За неназваними джерелами відомо, що Goldman Sachs Group Inc (GS.N) вже належить до списку гарантів.

Хоча IPO наймовірніший сценарій, за деякими джерелами відомо, що Hitachi розглядають продаж всього, чи половини підрозділу HGST.

Після цих новин акції Hitachi підросли на 2, 1 %.

На думку аналітиків причин на такі дії може бути декілька. Одна з них це збільшення капіталу, для того, щоб почати бізнесову діяльність в інших галузях оскільки ринок виробництва жорстких дисків зараз ненадійний. Так наприклад корпорація Intel Corp (INTC.O) повідомила про падіння продажів в третьому кварталі.

HGST оголосила операційний прибуток 186 млн. доларів від отриманого доходу 1,5 млрд. за другий квартал 2010 року.
 

Hitachi планує провести певинну публічну пропозицію


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті