Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:06 | London, Apr 25 07:06 | New York, Apr 25 03:06
Shanghai, Apr 25 15:06 | Tokyo, Apr 25 16:06 | Sydney, Apr 25 18:06

Газпром і BASF обговорили хід спільної реалізації проекту "Північний потік"

Газпром і BASF обговорили хід спільної реалізації проекту "Північний потік"




14 вересня 2010 в 15:00 - Роман Зайцев


Газпром і BASF обговорили хід спільної реалізації проекту "Північний потік"

ВАТ "Газпром" і BASF (за участю 100-процентної доньки BASF - Wintershall Holding) у ході засідання Координаційного комітету зі стратегічного співробітництва обговорили хід спільної реалізації проекту "Північний потік", в якому є партнерами, передає прес-служба "Газпрому".  



У зустрічі взяли участь заступник голови правління Газпрому Олександр Ананенков і член правління BASF SE Ханс-Ульріх Енгель. Сторони також обговорили питання будівництва газопроводу Грязовець - Виборг і німецьких газотранспортних магістралей OPAL і NEL. За даними управління, представники двох компаній висловили задоволення просуванням проекту з освоєння ЗАТ "Ачімгаз" ділянки 1А ачимівських покладів Уренгойського родовища і розвитком співпраці в рамках розробки Південно-Російського родовища. Також було відзначено успішне взаємодія Газпрому і BASF у сфері обміну досвідом та навчання персоналу. Учасники засідання також зупинилися на перспективах партнерства компаній у сфері нефтегазохіміі.

BASF SE є однією з провідних у світі газо-і нафтохімічних компаній. Компанія займається виробництвом хімреагентів, синтетичних матеріалів, продукції для захисту рослин, а також видобутком і транспортуванням вуглеводнів.

Wintershall Holding AG - 100-процентне дочірнє підприємство концерну BASF, що працює в галузі енергетики. ВАТ "Газпром" і Wintershall Holding AG співпрацюють протягом приблизно 20 років. Компанії створили спільні підприємства WINGAS і WIEH.

BASF SE і Wintershall Holding AG є партнерами ВАТ "Газпром" з освоєння Південно-Російського нафтогазового родовища, розробці першого дослідного ділянки ачимівських покладів Уренгойського газонефтеконденсатного родовища, а також будівництва газопроводу "Північний потік".

Газпром і BASF обговорили хід спільної реалізації проекту "Північний потік"


Новини Статті Аналітика
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Газпром" каже, що ні про що з Україною не домовлявся Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті