Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:35 | London, Apr 25 12:35 | New York, Apr 25 08:35
Shanghai, Apr 25 20:35 | Tokyo, Apr 25 21:35 | Sydney, Apr 25 23:35

Харківський ФЕД підписав в Китаї 3 контракти на $9 млн.

Харківський ФЕД підписав в Китаї 3 контракти на $9 млн.




26 листопада 2010 в 16:28 - Уляна Роїк


Харківський ФЕД підписав в Китаї 3 контракти на $9 млн.

За словами голови правління ВАТ "ФЕД" (Харків) Віктора Попова, на "ФЕД" чекають гарні контракти в Китаї за результатами участі підприємства у 8-му авіакосмічному салоні в Чжухаї (вільна економічна зона, Китай).  



Він повідомив, що виставка для українських авіабудівників була дуже показова і значуща, були представлені нові продукти українського авіапрому. Зокрема, літак Ан-148, що викликав великий інтерес.

ЗАТ "Мотор-Січ" (Запоріжжя) презентувало свій новий двигун для літака L-15, який здійснив свій перший політ, що викликало резонанс в авіаційних колах.

За даними інформагентства "Укрінформ", харківська науково-виробнича корпорація ФЕД під час виставки підписала 3 контракти на $9 млн. Контракти стосуються розробки та спільного виробництва агрегатів для цивільних пасажирських і транспортних літаків.


Довідка порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

"ФЕД" перший контракт з Китаєм уклав у 1996 р. Тепер підприємство співпрацює з 10 підприємствами і НДІ в Китаї. Під час виставки керівництво "ФЕД" оголосило про офіційне відкриття свого представництва в Китаї.

ВАТ "ФЕД" займається проектуванням, виробництвом, сервісним обслуговуванням і ремонтом агрегатів аерокосмічного і загальномашинобудівного застосування. ВАТ - постачальник агрегатів для всіх авіабудівних фірм і авіаремонтних підприємств СНД. Продукція, що випускається - інтегральні гідроприводи, гідромотори, гідронасоси, паливорегулююча апаратура, пневмо-і гідроагрегати систем управління для вертольотів, літаків, ракетно-космічної техніки; агрегати гідравлічних систем, паливорегулююча апаратура, запасні частини для автомобілів, бронетехніки; агрегати систем управління газоперекачувальних станцій; агрегати гальмівної системи рухомого складу залізничного транспорту.

 

Харківський ФЕД підписав в Китаї 3 контракти на $9 млн.


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
"Хліб Інвестбуд" купував китайську гречку за свої гроші Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті