Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:57 | London, Apr 25 22:57 | New York, Apr 25 18:57
Shanghai, Apr 26 06:57 | Tokyo, Apr 26 07:57 | Sydney, Apr 26 09:57

Groupon відмовився продаватись Google

Groupon відмовився продаватись Google
Рейтинг: 0
Голосів: 0




7 грудня 2010 в 19:43 - Роман Зайцев


Groupon відмовився продаватись Google

Американська компанія, власник однойменного інтернет-порталу, що надає знижки на товари і послуги, відхилила пропозицію гіганта інтернет-пошуку.



Про це повідомляє Reuters із посиланням на ряд американських ЗМІ. За їхніми даними, Groupon хоче залишатися незалежною, і планує в найближчому майбутньому провести первинне розміщення своїх акцій.

Нагадаємо, 1 грудня з‘явилася інформація про те, що Google близький до придбання Groupon. Повідомлялося, що угода могла стати найбільшою в історії американського пошуковика - її вартість могла скласти 5-6 млрд. дол. Цікаво, що торік портал Groupon хотіла купити Yahoo! за 2 - 3 млрд. дол., однак також отримала відмову.

Зазначимо, пошукова система Google займає близько 66% ринку. Досі найбільшими придбаннями компанії були рекламна мережа DoubleClick, куплена за більш ніж 3 млрд. дол. у 2008 р., і відеосервіс YouTube (який обійшовся Google у більші ніж півтора млрд. дол. в 2006 р.).

Groupon відмовився продаватись Google


Новини Статті Аналітика
В Google Maps з’явилися перші підводні панорами В Google Maps з’явилися перші підводні панорами 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті