Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 09:16 | London, Apr 18 07:16 | New York, Apr 18 03:16
Shanghai, Apr 18 15:16 | Tokyo, Apr 18 16:16 | Sydney, Apr 18 18:16

GM зібрала заявки на $60 мільярдів у ході IPO



15 листопада 2010 в 10:48 - Христина


GM зібрала заявки на $60 мільярдів у ході IPO

General Motors Co вже зібрала заявки на $60 мільярдів в ході первинного розміщення акцій, що у шість разів перевищує обсяг коштів, які компанія планувала залучити, вказуючи на відновлення інтересу інвесторів до автовиробника, який ще рік тому стояв біля краю прірви.  



GM пройшла процедуру банкрутства і реструктуризації в червні 2009 року, поступово скорочуючи збиток і нарощуючи прибуток.

Очікується, що папери компанії почнуть торгуватися на біржах у Нью-Йорку і Торонто в четвер.

Також джерела повідомили про "надмірний попит" на привілейовані акції компанії вартістю $3 мільярди, які GM також розміщує.

GM продовжує приймати заявки від інвесторів і навряд чи припинить збір заявок, повідомили джерела, які не мають право говорити публічно і просили не називати їхніх імен.

Позитивні результати розміщення GM будуть вказувати на хороші перспективи для інших автовиробників, які пройшли аналогічним шляхом - в тому числі для Fiat Chrysler і постачальників комплектуючих Delphi і Visteon, говорять аналітики.

США врятували GM, надавши їй $50 мільярдів допомоги, що зробила держава власником 61 відсотка акцій автовиробника.

Збиток GM з 2005 року до банкрутства склав $88 мільярдів. У перші 9 місяців 2010 року компанія отримала $4,1 мільярда чистого прибутку.

 

GM зібрала заявки на $60 мільярдів у ході IPO


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Яндекс" на IPO за день подорожчав на 40% Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті