Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:35 | London, Apr 25 18:35 | New York, Apr 25 14:35
Shanghai, Apr 26 02:35 | Tokyo, Apr 26 03:35 | Sydney, Apr 26 05:35

Fitch підтвердив рейтинг "Інтерпайпу"

Fitch підтвердив рейтинг "Інтерпайпу"




6 квітня 2011 в 17:40 - Роман Зайцев


Fitch підтвердив рейтинг "Інтерпайпу"

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило на рівні RD - обмежений дефолт, довгостроковий рейтинг дефолту емітента Interpipe Limited - холдингової компанії українського виробника труб і залізничних коліс "Інтерпайп".



"Дані рейтингові дії обумовлені проведеними переговорами Interpipe Limited з кредиторами про реструктуризацію існуючої заборгованості", - говориться в повідомленні агентства в середу.

Згідно з ним Fitch одночасно підтвердило пріоритетний незабезпечений рейтинг компанії C і рейтинг зворотності активів RR6, а короткостроковий РДЕ D відкликаний.

Агентство нагадує, що пониження рейтингу компанії до рівня RD у грудні 2009 року відображало неврегульовану ситуацію з неплатежами за деякими банківських зобов‘язаннях "Інтерпайп" і підтвердження компанією перехресного дефолту по основних банківських кредитних лініях, а також єврооблігаціями на 200 мільйонів доларів з терміном погашення 2 серпня 2010 року.

Рейтинг поворотності активів RR6 по пріоритетних незабезпечених облігаціях "Інтерпайп" вказує на низькі перспективи поворотності коштів у випадку дефолту компанії.

Короткостроковий РДЕ відкликаний, оскільки не є в достатній мірі релевантним для даного емітента.

У вересні 2010 року "Інтерпайп" отримав згоду від власників облігацій на перенесення термінів погашення на 2017 рік зі збільшенням ставки купона з 8,75% до 10,25%.

Крім того, компанія здійснила одноразовий платіж у розмірі 1,25% номінальної вартості існуючих облігацій власникам за згоду на пропоновані умови до 25 серпня 2010 року та в розмірі 0,5% за згоду після цієї дати.

У листопаді 2010 року "Інтерпайп" і його кредитори погодили основні умови щодо реструктуризації банківських зобов‘язань компанії з новою процентною ставкою Libor +600 б.п., корректируемой відповідно до змін коефіцієнта "борг / EBITDA за останні 12 місяців"

Угода також передбачає, що акціонери компанії здійснять внесок у її капітал у формі грошових коштів у розмірі 65 мільйонів доларів і нададуть додаткову фінансову підтримку, довівши загальний розмір підтримки до більш ніж 100 мільйонів, у той час як банк погодився продовжити терміни погашення кредитів до 2015-2017 рр..

Угода ще має бути остаточно оформлено.

На кінець 2010 року "Інтерпайп" мала загальний борг у розмірі 887 мільйонів доларів, з якого 51% був забезпечений активами компанії та майбутніми надходженнями від продажу.

Трубно-колісна компанія "Інтерпайп" оцінює свою частку на світовому ринку безшовних труб у 4,3%.

До складу компанії входять ВАТ "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод", ВАТ "Інтерпайп Новомосковський трубний завод" і ТОВ "Інтерпайп Ніко-Тьюб".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім‘ї.

Fitch підтвердив рейтинг "Інтерпайпу"


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті