Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 10:25 | London, Apr 24 08:25 | New York, Apr 24 04:25
Shanghai, Apr 24 16:25 | Tokyo, Apr 24 17:25 | Sydney, Apr 24 19:25

Фірташ стверджує, що купив черкаський "Азот"

Фірташ стверджує, що купив черкаський "Азот"




2 березня 2011 в 16:31 - Роман Зайцев


Фірташ стверджує, що купив черкаський "Азот"

Голова ради директорів Group DF Дмитро Фірташ став власником Черкаського ВАТ "Азот". Про це йдеться у повідомленні прес-служби бізнесмена.



"Приєднання заводу до групи активів, контрольованих Дмитром Фірташем, дозволить оптимізувати виробничо-збутову політику й упровадити уніфіковані стандарти управління підприємством. Це дозволить скоротити адміністративні та загальновиробничі витрати, що особливо важливо в умовах жорсткої цінової конкуренції на світових ринках мінеральних добрив", - зазначається у повідомленні.

Бізнесмен вважає, що інтеграція хімічної галузі України є оптимальною стратегією, яка дозволить зберегти і примножити виробничий потенціал країни.

Таку ж стратегію обрали глобальні гравці на ринку добрив, які є прямими конкурентами української хімічної галузі.

У прес-службі не назвали суму угоди. Експерти ринку оцінюють її у 700-800 млн. доларів.

Як відомо, сукупні потужності керованих Дмитром Фірташем виробників азотних добрив складають 2,44% світових потужностей, зокрема, частка підприємств, які перебувають в Україні - 2,28% світових потужностей.

Черкаський "Азот" був введений в дію в 1965 році. Завод є одним з провідних підприємств хімічної галузі України. На "Азоті" працюють близько 4,5 тис. осіб.

Як повідомлялося, у вівторок український бізнесмен Олександр Ярославський спростовував повідомлення у ЗМІ про продаж черкаського "Азоту" компанії Дмитра Фірташа.

Фірташ стверджує, що купив черкаський "Азот"


Новини Статті Аналітика
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Канадська 3P International Energy купує Канадська 3P International Energy купує "Тисагаз" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті