Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 06:50 | London, Apr 24 04:50 | New York, Apr 24 00:50
Shanghai, Apr 24 12:50 | Tokyo, Apr 24 13:50 | Sydney, Apr 24 15:50

ФДМ хоче змінити наглядову раду "Луганськтепловозу"

ФДМ хоче змінити наглядову раду "Луганськтепловозу"




23 листопада 2010 в 10:30 - Роман Зайцев


ФДМ хоче змінити наглядову раду "Луганськтепловозу"

Фонд державного майна буде ініціювати зміну членів наглядової ради ВАТ "ХК "Луганськтепловоз". Про це заявив глава ФДМУ Олександр Рябченко. За його словами, збори акціонерів, на яких буде розглянуте таке питання, мають відбутися до кінця 2010 року.  



Рябченко також підкреслив, що керівництво Фонду впевнене в тому, що "Луганськтепловоз" не повинен перебувати в держвласності, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Він повідомив, що як тільки Брянський машинобудівний завод сплатить штраф у розмірі 84 млн. гривень, його знову раді будуть бачити в якості власника підприємства.

"Наша позиція не змінилася. Ми хотіли б бачити такого інвестора, як Брянський машинобудівний або "Трансмашхолдинг", але хочемо, щоб вони, у відповідності із законом України, просто заплатили те, що вони по якомусь своєму незрозумілому рішенню не заплатили вчасно і тепер повинні сплатити те, що вони пообіцяли на конкурсі плюс 84 млн. гривень штрафних санкцій, тоді ми будемо з ними співпрацювати, нехай приходять на "Луганськтепловоз", - сказав він.

Рябченко зазначив, що Брянський машинобудівний оскаржить присудження штрафів в апеляційній інстанції, і 7 грудня має відбутися розгляд цієї апеляційної скарги.

ФДМ хоче змінити наглядову раду "Луганськтепловозу"


Новини Статті Аналітика
ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
ФДМ виконав план надходжень від приватизації ФДМ виконав план надходжень від приватизації Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Покупець Покупець "Луганськтепловоза" отримав дозвіл російських антимонопольників Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)
Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011)
Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті