Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:04 | London, Apr 25 17:04 | New York, Apr 25 13:04
Shanghai, Apr 26 01:04 | Tokyo, Apr 26 02:04 | Sydney, Apr 26 04:04

Evraz залучила структурований кредит у $950 млн



22 листопада 2010 в 16:30 - Христина


Evraz залучила структурований кредит у $950 млн

Evraz Group залучила структурований кредит в 950 млн доларів з терміном погашення в 2015 році, повідомляє прес-служба металургійної і гірничодобувної компанії.  



Кредит забезпечений відступленням виручки за певними експортними контрактами. Маржа до ставки LIBOR встановлюється виходячи з рівня боргового навантаження Evraz і в даний час складає 2,8%, відзначається в повідомленні.

Компанія направить позикові кошти на погашення синдикованого кредиту, що минає в 2012 році.

Операція пройшла з дворазовою передплатою початкової суми кредиту. Кредит був організований і в повному обсязі гарантований групою 14 міжнародних банків. Координаторами операції виступили Deutsche Bank AG, ING Bank NV і Royal Bank of Scotland.

За підсумками дев‘яти місяців 2010 року виручка Evraz Group збільшилася на 35% і досягла 9,72 млрд доларів. Загальний борг компанії станом на 30 вересня 2010 року склав 7,85 млрд доларів.
 

Evraz залучила структурований кредит у $950 млн


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ "Сократ" за 16 травня 2011 р.
Виручка Thomson Reuters у І кварталі виросла на 5% Виручка Thomson Reuters у І кварталі виросла на 5% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий прибуток Deutsche Bank у І кварталі виріс на 18% Чистий прибуток Deutsche Bank у І кварталі виріс на 18% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний чистий прибуток PepsiCo знизився через зростання витрат Квартальний чистий прибуток PepsiCo знизився через зростання витрат Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. Квартальний чистий прибуток Ford склав $2,55 млрд. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті