Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:48 | London, Apr 25 05:48 | New York, Apr 25 01:48
Shanghai, Apr 25 13:48 | Tokyo, Apr 25 14:48 | Sydney, Apr 25 16:48

Evraz хоче об’єднати "Дніпрококс" і Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського



15 вересня 2010 в 10:12 - Роман Зайцев


Evraz хоче об’єднати "Дніпрококс" і Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського

Російська гірничо-металургійна компанія Evraz Group зайнялася зниженням витрат своїх українських активів. Компанія вирішила об’єднати коксохімічний завод "Дніпрококс" і Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського.  



Питання про приєднання коксохімічного заводу "Дніпрококс" до Дніпропетровського металургійного заводу (ДМЗ) ім. Петровського внесене до порядку денного позачергових зборів акціонерів підприємств, призначених на 1 листопада, повідомляє "Комерсант-Україна".

 

Приєднання буде здійснено шляхом збільшення статутного капіталу метзаводу на 24,4%, до 574,99 млн грн. На зборах акціонерів "Дніпрококсу" також планується розглянути питання про порядок оцінки і викупу акцій у акціонерів, які не згодні з реорганізацією, і затвердити порядок і умови обміну акцій коксохімічного заводу на акції ДМЗ.

 

У Evraz Group пояснюють, що до 1932 р. "Дніпрококс" входив до складу ДМЗ: "На сьогоднішній день підприємства є єдиним виробничим ланцюжком - ДМЗ ім. Петровського є єдиним споживачем основної продукції коксохіму". У компанії вважають, що злиття підприємств дозволить спростити їх взаємодію, об’єднати зусилля ремонтних служб і допоміжних підрозділів. Окрім "Дніпрококсу" і ДМЗ, в Україні Evraz Group контролює ГЗК "Суха Балка", Дніпродзержинський коксохімічний завод і "Баглійкокс". Але їх об’єднання не планується, уточнили в компанії.
 

Evraz хоче об’єднати "Дніпрококс" і Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського


Новини Статті Аналітика
Evraz Group планує розмістити євробонди обсягом близько 1 млрд доларів Evraz Group планує розмістити євробонди обсягом близько 1 млрд доларів Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch Ratings підвищило рейтинг Evraz Group Fitch Ratings підвищило рейтинг Evraz Group Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Evraz Group планує нові єврооблігації для викупу нот на 350 млн доларів Evraz Group планує нові єврооблігації для викупу нот на 350 млн доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Чистий прибуток Evraz Group склав 532 млн доларів Чистий прибуток Evraz Group склав 532 млн доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Капітальні витрати Evraz Group у 2011 р. очікуються на рівні 1,2 млрд доларів Капітальні витрати Evraz Group у 2011 р. очікуються на рівні 1,2 млрд доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті