Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 09:37 | London, Apr 20 07:37 | New York, Apr 20 03:37
Shanghai, Apr 20 15:37 | Tokyo, Apr 20 16:37 | Sydney, Apr 20 18:37

Eni підписала з венесуельською компанією PdVSA договір на 17 мільярдів доларів



24 листопада 2010 в 21:09 - Христина


Eni підписала з венесуельською компанією PdVSA договір на 17 мільярдів доларів

Італійська енергетична компанія Eni підписала з венесуельською компанією PdVSA договір на розробку нафтових родовищ і будівництво нафтопереробного заводу.



BBC повідомляє, що контракт передбачає інвестиції в розмірі 17 мільярдів доларів.

Укладені між Eni і PdVSA домовленості стосуються розробки великого родовища нафти в басейні річки Оріноко. Інвестиції в проект, у якому Eni отримає 40-процентну частку, складуть 8 мільярдів доларів. Ще 9 мільярдів доларів компанії витратять на будівництво заводу, який буде готовий до 2016 року.

Генеральний керуючий італійського нафтогазового концерну Паоло Скароні вважає, що протягом 5 років Венесуела стане другою за важливістю країною для Eni.

За словами міністра енергетики і нафтової галузі Венесуели Рафаеля Раміреса (Rafael Ramirez), підписаний на 25 років контракт став найбільшим спільним проектом Венесуели та Італії. Планується, що Eni і PdVSA будуть видобувати по 70 тисяч барелів нафти на день до 2012 року, а пік видобутку складе 240 мільйонів барелів.

 

Eni підписала з венесуельською компанією PdVSA договір на 17 мільярдів доларів


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті