Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 19:49 | London, Apr 18 17:49 | New York, Apr 18 13:49
Shanghai, Apr 19 01:49 | Tokyo, Apr 19 02:49 | Sydney, Apr 19 04:49

Два підрозділи банку Lehman Brothers знаходяться у критичному становищі



2 вересня 2010 в 13:12 - Уляна Роїк


Два підрозділи банку Lehman Brothers знаходяться у критичному становищі

Два підрозділи американського інвестиційного банку Lehman Brothers Holdings Inc (LEHMQ.PK), який став банкрутом,  потребують сотні мільйонів доларів фінансування, щоб запобігти розвалу, в результаті якого Lehman може отримати мільярдні втрати.  



Aurora Bank FSB, раніше відомий як банк Lehman Brothers, намагається з усіх сил заповнити капітал, оскільки регулятивні органи обмежують його пропозицію нових депозитних сертифікатів.

Інше відділення банку, Woodlands Commercial Bank, зустрівся з аналогічними обмеженням від регулятора.

Після подання до суду заяви про банкрутство, Lehman опинилися перед вибором: або дозволити своїм одиницям обанкрутитися, або буде фінансувати їх для відновлення цінності підрозділів для його кредиторів.

Нездатність вирішити фінансову проблеми призведе, за попередніми оцінками до втрати від 1,2 млрд. доларів -  3,6 млрд. доларів.

Lehman має в складі Aurora і Woodlands  - 677.6 млн. доларів і  741.6 млн. доларів відповідно, з сукупною вартістю - 1.42 млрд. доларів, на основі нормативних доповідей від регюлюючих органів, 30 червня 2010.

Представники Lehman заявили, що переведуть 477 млн. доларів готівкою в капітал банку Aurora .

З лютого 2009 року, Lehman зробив ряд кроків, спрямованих на підтримку рівня капіталу банків, в тому числі 200 млн. доларів внеску готівкою у Woodlands, і ще 72 млн. долалів внеску залишається за Lehman.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

У ніч на понеділок 15 вересня 2008, Lehman Brothers звернувся в суд із заявою про банкрутство і проханням про захист від кредиторів. Банкрутувати мала холдингова компанія, борги якої складали 613 млрд доларів США. Дочірні відділи банку (у тому числі в інших країнах), включаючи брокерсько-дилерські підрозділи і підрозділ з управління активами (їх обсяг - 282 млрд. доларів на кінець 2007 року), продовжували працювати і не підпадали під процедуру банкрутства.
 

Два підрозділи банку Lehman Brothers знаходяться у критичному становищі


Новини Статті Аналітика
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Білоруський рубель девальвував на 55% Білоруський рубель девальвував на 55% Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Аналітики очікують ослаблення гривні до позначки 8,05 грн/долар Аналітики очікують ослаблення гривні до позначки 8,05 грн/долар Проблеми створення та функціонування підприємств - мікроцивілізацій Проблеми створення та функціонування підприємств - мікроцивілізацій Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
У Білорусі почалася валютна паніка У Білорусі почалася валютна паніка Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті