Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 16:50 | London, Apr 19 14:50 | New York, Apr 19 10:50
Shanghai, Apr 19 22:50 | Tokyo, Apr 19 23:50 | Sydney, Apr 20 01:50

Deutsche Bank визнано японськими регуляторами провідним системно важливим фінансовим інстітутом у світі

Deutsche Bank визнано японськими регуляторами провідним системно важливим фінансовим інстітутом у світі




30 грудня 2010 в 14:00 - Роман Зайцев


Deutsche Bank визнано японськими регуляторами провідним системно важливим фінансовим інстітутом у світі

Японські регулятори склали список 60 провідних фінансових компаній "дуже великих, щоб збанкрутувати", при цьому на перше місце потрапив Deutsche Bank, за яким йдуть Goldman Sachs і JPMorgan Chase, повідомляє Reuters з посиланням на газету Mainichi.



Список, складений японським Агентством фінансових послуг та Банком Японії, включає і кілька японських компаній. Nomura Holdings потрапила на 19-е місце, Mitsubishi UFJ Financial Group - на 24-е, Mizuho Financial Group - на 36-е, Daiwa Securities Group - на 48-е, повідомляє газета без посилання на джерела.

Оскільки формування нових банківських правил, відомих як Базель III, завершується, інвесторів украй цікавить, які компанії регулятори вважатимуть системно важливими фінансовими інститутами (SIFIs). За інформацією газети, японські регулятори направили список Раді з фінансової стабільності, який повинен визначити, які банки будуть названі світовими системно важливими фінансовими інститутами (G-SIFIs), до середини наступного року. Рада також вирішить які додаткові вимоги, включаючи збільшення капіталу, пред'явити аналогічних інститутів.

SIFIs - це банки, які вважаються "занадто великими, щоб обвалитися", так як їхнє банкрутство може підірвати фінансову систему в цілому і порушити економічну діяльність.

У листопаді президент Nomura Кеніті Ватанабе сказав, що, на його думку, компанія не буде визнана системно важливою, оскільки не інвестує гроші з банківських депозитів і займає приблизно 80-е місце серед світових фінансових інститутів за розміром активів.

Глава Mizuho Такасі Цукамото заявив в останньому інтерв'ю, що якщо його банк буде визнаний системно важливим інститутом, він зможе задовольнити нові вимоги до капіталу без залучення додаткових коштів.

Deutsche Bank визнано японськими регуляторами провідним системно важливим фінансовим інстітутом у світі


Новини Статті Аналітика
Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися
Чистий прибуток Deutsche Bank у І кварталі виріс на 18% Чистий прибуток Deutsche Bank у І кварталі виріс на 18% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Аналітики прогнозують загрозу машинобудуванню і хай-теку в світі Аналітики прогнозують загрозу машинобудуванню і хай-теку в світі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Іспанія потребує фіндопомогу розміром 15 млрд. євро для банків Іспанія потребує фіндопомогу розміром 15 млрд. євро для банків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті