Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:33 | London, Apr 25 22:33 | New York, Apr 25 18:33
Shanghai, Apr 26 06:33 | Tokyo, Apr 26 07:33 | Sydney, Apr 26 09:33

Чистий прибуток TNK-BP International виріс до $3,881 млрд

Чистий прибуток TNK-BP International виріс до $3,881 млрд




26 жовтня 2010 в 14:52 - Христина


Чистий прибуток TNK-BP International виріс до $3,881 млрд

TNK-BP International, головна компанія російсько-британського нафтового холдингу TNK-BP, за дев’ять місяців поточного року збільшила чистий прибуток за US GAAP на 5% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до $3,881 млрд. Про це йдеться в прес-релізі компанії.  



"Причиною зростання чистого прибутку стало збільшення EBITDA, частково компенсованим збільшенням резервів на погашення податкових і юридичних претензій", - наголошується в повідомленні.

Виручка TNK-BP за січень-вересень зросла на 30% - до $32,143 млрд, що пояснюється сприятливими ринковими умовами.

Показник EBITDA збільшився на 9% і склав $7,233 млрд. "Зростання було в основному пов’язане зі збільшенням виручки, частково компенсованим більш високими податками і витратами", - пояснює компанія.

Грошовий потік від основної діяльності за дев’ять місяців TNK-BP International наростила на 50% - до $6,941 млрд.

Обсяг органічних капіталовкладень за січень-вересень склав $2749 млн - кошти були спрямовані на розвиток нових і зрілих родовищ, а також на цільові проекти в роздрібній торгівлі і нафтопереробці, говориться в матеріалах компанії. Операційні витрати за дев’ять місяців зросли на 17%.
 

Чистий прибуток TNK-BP International виріс до $3,881 млрд


Новини Статті Аналітика
"Київвгаз" у 2010 р. отримав майже 40 мільйонів чистого прибутку В умовах кризи найважливіше утримати вже існуючих клієнтів В умовах кризи найважливіше утримати вже існуючих клієнтів Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ "Сократ" за 16 травня 2011 р.
Чистий прибуток Чистий прибуток "Норнікеля" за I квартал знизився на 32,2% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий прибуток Чистий прибуток "Газпрому" в I кварталі виріс на 55% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Чистий прибуток агрохолдингу Kernel у ІІІ кварталі збільшилася на 16,79% Чистий прибуток агрохолдингу Kernel у ІІІ кварталі збільшилася на 16,79% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Чистий прибуток вуглевидобувної Sadovaya Group у І кварталі зріс майже у 5 разів Чистий прибуток вуглевидобувної Sadovaya Group у І кварталі зріс майже у 5 разів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті