Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 08:35 | London, Apr 20 06:35 | New York, Apr 20 02:35
Shanghai, Apr 20 14:35 | Tokyo, Apr 20 15:35 | Sydney, Apr 20 17:35

Частку компанії eBay відновили, але до ради директорів Craigslist більше не допускають

Частку компанії eBay відновили, але до ради директорів Craigslist більше не допускають




10 вересня 2010 в 16:29 - Уляна Роїк


Частку компанії eBay відновили, але до ради директорів Craigslist більше не допускають

Результатом судового розгляду справи eBay стало рішення, відновити частку компанії eBay Inc - 28,4 % акцій в Craigslist, при тому заборонити представникам eBay займати місце серед ради директорів рекламного агентства.  



Змішане рішення канцелярського суду Делавера не дали чисту перемогу жодній з компаній, чиє партнерство закінчилось в суді у 2008 році.

Craigslist звинувачує eBay в розповсюдженні конфіденційної інформації, а також її використання в своїх цілях, перебуваючи на зборах ради директорів компанії.

Від початку судових засідань представники компанії EBay не сумнівалися, в тому, що суд поверне їм їхню частку.

Craigslist на томість сподівалися на рішення, яке не дозволить компанії-конкуренту виносити зі зборів ради цінну інформацію.

Нагадаємо, що у 2004 році, компанія eBay заплатила 32 млн. доларів за 28,4 % частки в компанії Craigslist, плюс 8 млн. доларів засновнику компанії та головному виконавчому директору.

Але відносини між двома компаніями, незабаром зіпсувалися після того, як eBay почала займатися схожим бізнесом в США. З чого і почалися справи в суді та незгоди між компаніями.

 

Частку компанії eBay відновили, але до ради директорів Craigslist більше не допускають


Новини Статті Аналітика
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Сбербанк Росії" планує довести частку участі в об’єднаній біржі до 15% 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Експерти вважають, що частка малого бізнесу у ВВП менша, аніж думають Експерти вважають, що частка малого бізнесу у ВВП менша, аніж думають Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Кабмін вирішив передати ФДМУ пакети акцій 11 енергокомпаній для продажу Кабмін вирішив передати ФДМУ пакети акцій 11 енергокомпаній для продажу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті