Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 19:34 | London, Apr 19 17:34 | New York, Apr 19 13:34
Shanghai, Apr 20 01:34 | Tokyo, Apr 20 02:34 | Sydney, Apr 20 04:34

Carlyle Group бачить перспективи в КНР

Carlyle Group бачить перспективи в КНР




30 вересня 2010 в 09:04 - Христина


Carlyle Group бачить перспективи в КНР

Carlyle Group побоюється інвестувати в Росію, вважаючи, що країна недостатньо диверсифікована і дуже залежить від природних ресурсів, заявив співзасновник компанії Девід Рубенштейн.  



Крім того, гігантська інвестиційна компанія, в управлінні якої знаходиться більше $90,6 трильйона, занепокоєна політичними ризиками і тим, що "населення Росії не відтворюється", - сказав Рубеншнейн.

Carlyle інвестує в інші країни БРІК (Бразилія, Росія, Індія, Китай), але як і багато його конкурентів, побоюється Росії. Компанія не присутня на російському ринку.

"Росія по-справжньому не диверсифікована від природних ресурсів, це, в основному, сировинна економіка, - сказав Рубенштейн. - Як багато людей прокидаються вранці і кажуть: "Мені потрібно купити цей товар, зроблений у Росії?"

До цих пір, додав він, західним інвестиційним компаніям вдалося отримати в країні лише невеликі прибутки.

"Відчуття таке, що кращі угоди йдуть до олігархів, а оскільки в олігархів, очевидно, неабияку кількість грошей, немає особливої необхідності в західному приватному капіталі, тому там і немає безлічі історій великого інвестиційного успіху", - говорить Рубінштейн.

Він як і раніше бачить хороші можливості в Китаї.

Раніше в цьому році Carlyle повідомив, що об’єднується в найбільшому китайському недержавному конгломераті Fosun Group, щоб створити $100-мільйонний інвестиційний фонд, номінований в юанях.

"Я не думаю, що ви можете вважатися глобальним інвестором, якщо вас немає в Китаї", - заявив Рубінштейн.

Азійське держава стала магнітом для інвесторів, які шукають високих прибутків, і це викликає побоювання про надмірне зростання цін на активи.

 

Carlyle Group бачить перспективи в КНР


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті