Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 17 01:06 | London, Apr 16 23:06 | New York, Apr 16 19:06
Shanghai, Apr 17 07:06 | Tokyo, Apr 17 08:06 | Sydney, Apr 17 10:06

Автовиробники Toyota, Nissan і Honda призупиняють роботу через землетруси

Автовиробники Toyota, Nissan і Honda призупиняють роботу через землетруси




12 березня 2011 в 16:40 - Роман Зайцев


Автовиробники Toyota, Nissan і Honda призупиняють роботу через землетруси

Відразу три найбільших японських автовиробники - Toyota, Nissan Motor і Honda Motor - тимчасово закрили ряд своїх заводів у Японії через землетруси. Про це повідомляє Reuters.



Найбільший з них, Toyota, призупинив роботу двох підприємств - у префектурах Івате і Міягі, які найбільш сильно постраждали через стихію. Перед ударом цунамі, який пішов слідом за підземними поштовхами, робітники заводів були евакуйовані, про стан самих підприємств поки невідомо. Там вироблялися легкові автомобілі для поставок на експорт.

Nissan Motor закрив чотири заводи, розташованих неподалік від столиці країни, Токіо. Їх робота зупинена як мінімум на 13-14 березня. Керівництво підприємства вирішено евакуювати, проте робочі поки залишені на своїх місцях.

Третій за величиною японський виробник, Honda Motor, заявив про закриття чотирьох своїх заводів та дослідницького центру до 14 березня.

У Японії 11 березня 2011 р. сталася серія землетрусів, магнітуда найсильнішого склала 8,9 (за даними Геологічної служби США, USGS). За розрахунками Японської метеорологічної служби, магнітуда землетрусу дорівнювала 8,8. Епіцентр підземних поштовхів розташовувався поблизу східного узбережжя головного японського острова Хонсю, в 130 км на схід від м.Сендай, 373 км на північний схід від столиці Токіо. Після цього на узбережжя країни обрушилося цунамі.

Автовиробники Toyota, Nissan і Honda призупиняють роботу через землетруси


Новини Статті Аналітика
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.04.2011. Ситуація в Японії залишається напруженою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.04.2011. Ситуація в Японії залишається напруженою
Уряд зупинив фінансування авіапрому Уряд зупинив фінансування авіапрому Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
На відновлення Японії необхідно 184 мільярди доларів На відновлення Японії необхідно 184 мільярди доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!! Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!!
Чистий прибуток концерну Toyota за підсумками 2010-2011 фінансового року виріс на 94,9% Чистий прибуток концерну Toyota за підсумками 2010-2011 фінансового року виріс на 94,9% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.03.2011. Ринками заволоділа паніка Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.03.2011. Ринками заволоділа паніка

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті