Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 18:26 | London, Apr 25 16:26 | New York, Apr 25 12:26
Shanghai, Apr 26 00:26 | Tokyo, Apr 26 01:26 | Sydney, Apr 26 03:26

ArcelorMittal прогнозує зниження прибутку в 4-му кварталі

ArcelorMittal прогнозує зниження прибутку в 4-му кварталі




26 жовтня 2010 в 11:15 - Христина


ArcelorMittal прогнозує зниження прибутку в 4-му кварталі

Найбільша в світі сталеливарна компанія ArcelorMittal прогнозує скорочення прибутку в четвертому кварталі у зв’язку зі слабким попитом, низькими цінами та зростанням собівартості.  



У третьому кварталі показник EBITDA знизився на 25 відсотків у порівнянні з другим кварталом до $2,27 мільярда, що майже співпало з прогнозами аналітиків. У четвертому кварталі ArcelorMittal прогнозує EBITDA у $1,5-1,9 мільярда при усередненому прогнозі аналітиків в $2,4 мільярда.

"У третьому кварталі наші показники були близькі до нижньої межі прогнозу на фоні сезонного зниження продажів і спотових цін і підвищення видатків, - говориться в повідомленні голови компанії Лакшмі Міттала. - Ми зберігаємо обережний прогноз на четвертий квартал, так як припускаємо подальше зростання собівартості і слабкий попит, хоча ситуація в різних регіонах різна".

Акції ArcelorMittal в цьому році знизилися на 22 відсотка, тоді як індекс сировинних компаній STOXX European виріс на 11 відсотків.

 

ArcelorMittal прогнозує зниження прибутку в 4-му кварталі


Новини Статті Аналітика
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ Щоденний огляд українського фондового ринку від ІГ "Сократ" за 16 травня 2011 р.
Чистий прибуток ArcelorMittal зріс до 1,07 млрд доларів Чистий прибуток ArcelorMittal зріс до 1,07 млрд доларів Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Попит на нафту впав Попит на нафту впав Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Прибуток агрохолдингу Прибуток агрохолдингу "Астарта" зріс в 2,7 рази Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті