Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:22 | London, Apr 26 00:22 | New York, Apr 25 20:22
Shanghai, Apr 26 08:22 | Tokyo, Apr 26 09:22 | Sydney, Apr 26 11:22

Antofagasta збільшила прибуток на 74%

Antofagasta збільшила прибуток на 74%




25 листопада 2010 в 15:42 - Христина


Antofagasta збільшила прибуток на 74%

Чилійська мідна компанія Antofagasta в січні-вересні 2010 року порівняно з аналогічним періодом 2009 року збільшила прибуток на 74%, до 1,96 млрд доларів.



Про це заявили представники концерну, повідомляє Bloomberg.

Роком раніше прибуток Antofagasta оцінювалася в 1,13 млрд доларів. У свою чергу, доходи корпорації виросли за рік на 57% і досягли 3,17 млрд доларів.

Як відомо, Antofagasta в нинішньому році розраховує збільшити виробництво міді на 23%, до 543 тис. тонн. Вже цього місяця компанія планує запустити виробництво на мідній шахті Esperanza в Чилі. Завдяки введенню її в експлуатацію в наступному році холдинг зможе підняти обсяги випуску червоного металу до 700 тис. тонн.

Раніше повідомлялося, що Antofagasta в III кварталі 2010 року порівняно з II кварталом збільшила виробництво міді на 4,1%, до 140,7 тис. тонн. У цілому за підсумками січня-вересня нинішнього року компанія виробила 393,6 тис. тонн червоного металу, що на 20% вище торішніх результатів Antofagasta.

Antofagasta є одним з найбільших у світі постачальників міді. Компанія експлуатує три копальні в Чилі: Los Pelambres, El Tesoro і Michilla, а також веде проекти за кордоном.
 

Antofagasta збільшила прибуток на 74%


Новини Статті Аналітика
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Огляд європейських ринків за 07.02.2011. Зростання ціни на мідь стає стимулом зростання європейських ринків Огляд європейських ринків за 07.02.2011. Зростання ціни на мідь стає стимулом зростання європейських ринків
Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Нацбанк оголосив про 17 мільярдів прибутку Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Microsoft наростила прибуток і виторг, але знизила продажі Windows Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Прибуток агрохолдингу Прибуток агрохолдингу "Астарта" зріс в 2,7 рази Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Прибуток Mcdonald’s виріс на 11% Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті