Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:28 | London, Apr 25 11:28 | New York, Apr 25 07:28
Shanghai, Apr 25 19:28 | Tokyo, Apr 25 20:28 | Sydney, Apr 25 22:28

Alibaba Group стала претендентом на придбання Yahoo!



10 листопада 2010 в 11:14 - Христина


Alibaba Group стала претендентом на придбання Yahoo!

Гонконгський мільярдер Джек Ма, засновник і керівник інтернет-компанії Alibaba Group, збирається купити інтернет-пошуковик Yahoo! спільно з групою інших азіатських інвесторів, повідомляє Reuters з посиланням на неназване джерело.  



Зараз Yahoo! володіє 40-процентним пакетом акцій в Alibaba. При цьому ринкова вартість цього пакету складає 10 мільярдів доларів, тоді як вся капіталізація Yahoo! - 22 мільярди доларів. Таким чином, китайська компанія зараз коштує на кілька мільярдів доларів дорожче американської.

Вчора Інвестиціїї.орг повідомляли про можливість злиття Yahoo! з іншою американською інтернет-компанією AOL. Основною трудністю на шляху здійснення цього сценарію є необхідність для Yahoo зробити незалежними свої азіатські активи - зокрема, Yahoo! Japan і ту ж Alibaba Group.

Yahoo!, другий за значенням пошуковик США, останнім часом зазнає труднощів через значне відставання від конкурента Google і посилення боротьби за ринок з Facebook та іншими соціальними мережами.
 

Alibaba Group стала претендентом на придбання Yahoo!


Новини Статті Аналітика
В Google Maps з’явилися перші підводні панорами В Google Maps з’явилися перші підводні панорами 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Google розміщує дебютний випуск облігацій Google розміщує дебютний випуск облігацій Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест" Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті