Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:06 | London, Apr 25 05:06 | New York, Apr 25 01:06
Shanghai, Apr 25 13:06 | Tokyo, Apr 25 14:06 | Sydney, Apr 25 16:06

Акціонери "Укрнафти" обговорять випуск цінних паперів для розміщення за межами України

Акціонери "Укрнафти" обговорять випуск цінних паперів для розміщення за межами України




14 березня 2011 в 19:20 - Роман Зайцев


Акціонери "Укрнафти" обговорять випуск цінних паперів для розміщення за межами України

Збори акціонерів ВАТ "Укрнафта" (UNAF) 22 березня розглянуть питання про прийняття рішення про приватне або публічне розміщення акцій, або про випуск цінних паперів для розміщення за межами України. Про це йдеться в оновленому порядку денному зборів.



Згідно із документом, передбачається збільшити статутний капітал компанії на 25%, або 3 389 281,75 грн., - до 16 946 409,25 грн.

Усього намічено випустити 13 557 127 акцій.

"Збільшення статутного капіталу здійснюватиметься шляхом розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості. Збільшення статутного капіталу буде здійснюватися в ході придбання акцій, що пропонуються до розміщення, за рахунок додаткових внесків першим власником", - говориться в документі.

"Розміщення акцій здійснюється за ціною, не нижче її ринкової вартості", - уточнюється в повідомленні.

При цьому у разі розміщення в Україні, ринкова ціна акції буде визначатися згідно з чинним законодавством про цінні папери та фондовий ринок. Згодом вона повинна бути затверджена рішенням наглядової ради "Укрнафти".

У порядку денному також наголошується, що мотивом збільшення статутного капіталу товариства є залучення інвестицій для поповнення оборотних коштів, для подальшого технічного і соціального розвитку товариства.

При цьому в разі затвердження зборами рішення про приватне розміщення на території України діятиме переважне право акціонерів на придбання додаткового випуску пропорційно частці приналежних їм акцій.

У разі публічного розміщення, переважне право акціонерів на придбання акцій, які додатково розміщуються товариством, не діє.

"Встановлення переважного права на придбання цінних паперів одними інвесторами стосовно інших забороняється. Переваг (різних умов) одних інвесторів перед іншими на придбання акцій під час публічного розміщення не існує", - наголошується в документі.

Крім того, на збори винесені питання про реорганізацію "Укрнафти" у публічне АТ, дематеріалізації акцій, вибору зберігача акцій та депозитарію, затвердження річного звіту.

Як відомо, 50% +1 акція "Укрнафти" належать НАК "Нафтогаз України", близько 42% - групі компаній, пов‘язаних з акціонерами Приватбанку.

Акціонери "Укрнафти" обговорять випуск цінних паперів для розміщення за межами України


Новини Статті Аналітика
Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії Пройшла сертифікацію Програма TSLab компанії "Лабораторія Торгових Систем" Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 18.07.2011_PreMarket
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
"Укрнафта" розпочала зниження цін на пальне НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
"Укрнафта" продала на УМВБ нафти на 1,4 млрд грн. Перші кроки Інтернет-трейдера Перші кроки Інтернет-трейдера Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (14.07.2011)
"Центренерго" позичить 650 мільйонів в Ощадбанку Фондові майданчики невпевнено розпочали тиждень Фондові майданчики невпевнено розпочали тиждень Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті