Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:54 | London, Apr 25 22:54 | New York, Apr 25 18:54
Shanghai, Apr 26 06:54 | Tokyo, Apr 26 07:54 | Sydney, Apr 26 09:54

Aкціoнeри Nabucco відкладуть інвестиційне рішення

Aкціoнeри Nabucco відкладуть інвестиційне рішення




8 жовтня 2010 в 14:13 - Христина


Aкціoнeри Nabucco відкладуть інвестиційне рішення

Остаточне інвестиційне рішення по газопровідному проекту Nabucco, найімовірніше, буде відкладено до 2011 року, тому що переговори з Азербайджаном про постачання газу затягуються, повідомила газета Der Standard з посиланням на одного з учасників проекту.  



"Ми точно не встигнемо прийняти рішення в цьому році, цього не станеться до 2011 року", - сказав газеті директор з міжнародних газопровідних проектів австрійської OMV Міхаель Ульбріх.

Терміни були "злегка змінені" у вересні в зв’язку з переговорами про постачання газу, йдеться в заяві консорціуму.

"Ми переглядаємо графік через ситуацію з постачальниками. Акціонери ведуть переговори про контракти на постачання газу, на підставі яких буде прийнято остаточне інвестиційне рішення", - сказав представник Nabucco.

Nabucco покликаний знизити залежність Європи від російського газу, поставляючи в Євросоюз з кінця 2014 року до 31 мільярда кубометрів щорічно з Близького Сходу і Каспійського регіону, але в акціонерів проекту поки немає ні одного контракту на постачання газу.

Азербайджан готовий продавати газ тому, хто дасть кращу ціну, і російський "Газпром" вважає, що запропонована ним ціна поза конкуренцією. На початку вересня "Газпром", який намагається протистояти планам будівництва Nabucco і пропонує будувати в Європу альтернативний газопровід "Південний потік", домовився про зростання закупівель газу в Азербайджані з 1 мільярда кубометрів цього року до 2 мільярдів кубометрів в 2011 році, розраховуючи поступово збільшити цей обсяг.

Інші акціонери Nabucco - угорська MOL, румунська Transgaz, болгарська Bulgargaz, турецька Botas і німецька RWE.

 

Aкціoнeри Nabucco відкладуть інвестиційне рішення


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газпром" хоче експортувати в 2011 році понад 150 мільярдів кубометрів газу Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Газпром" допускає подорожчання газу для Європи Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" знову знизить ціни на газ для ЄС Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті