Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 15:07 | London, Apr 20 13:07 | New York, Apr 20 09:07
Shanghai, Apr 20 21:07 | Tokyo, Apr 20 22:07 | Sydney, Apr 21 00:07

Акції Nike впали майже на 6% після квартального звіту

Акції Nike впали майже на 6% після квартального звіту




22 грудня 2010 в 13:24 - Христина


Акції Nike впали майже на 6% після квартального звіту

Виробник спортивного одягу Nike Inc опублікував квартальний звіт, що розчарував ринок обсягом майбутніх замовлень, що призвело до падіння акцій компанії майже на 6 відсотків.



Обсяг майбутніх замовлень без урахування валютних курсів, головний індикатор зростання продажів, піднявся на 11 відсотків.

"Вони не виправдали зростаючі очікування майбутніх замовлень, і тому акції впали", - сказав Джон Фішер з Fifth Third Asset Management. За його словами, ринок чекав цифру в 12-13 відсотків.

Компанія повідомила, що зростання цін на бавовну, вартості робочої сили і транспортних послуг негативно вплине на показники в другій половині фінансового року, незважаючи на зростаючий попит.

Чистий прибуток Nike в другому кварталі фінансового року, що завершився 30 листопада, зріс на 22 відсотка до $457 мільйонів або 94 центів на акцію проти $375 мільйонів або 76 центів на акцію роком раніше. Опитані Reuters аналітики прогнозували більш низьку цифру - 88 центів на акцію.

Продажі за звітний період виросли на 10 відсотків до $4,84 мільярда - вище прогнозу на рівні $4,81 мільярда. Без урахування курсових змін виручка збільшилася на 11 відсотків.
 

Акції Nike впали майже на 6% після квартального звіту


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ФДМУ продає 37,6% акцій ФДМУ продає 37,6% акцій "Львівської вугільної компанії" Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті