Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 21:23 | London, Apr 18 19:23 | New York, Apr 18 15:23
Shanghai, Apr 19 03:23 | Tokyo, Apr 19 04:23 | Sydney, Apr 19 06:23

AK Steel зазнала збитку згідно з квартальним звітом

AK Steel зазнала збитку згідно з квартальним звітом




27 жовтня 2010 в 15:04 - Христина


AK Steel зазнала збитку згідно з квартальним звітом

Американська сталеливарна компанія AK Steel отримала збиток у третьому кварталі у зв'язку зі зростанням вартості сировини і закриттям одного з підприємств.  



Чистий збиток склав $59,2 мільйона в порівнянні з чистим прибутком в $6,2 мільйона в третьому кварталі 2009 року. Виручка підвищилася до $1,58 мільярда з $1,04 мільярда минулого року.

Середня ціна продажу підвищилася на 8 відсотків у порівнянні із минулим роком до $1.075 за тонну, однак ціни на залізну руду зросли майже вдвічі, хоча компанія прогнозувала підвищення на 65 відсотків.

У третьому кварталі компанія на 11 днів закрила підприємство Ashland Works для проведення профілактичних робіт, раніше намічених на перше півріччя 2011 року.

На четвертий квартал AK Steel прогнозує зниження продажу до 1,3-1,35 мільйона тонн з 1,47 мільйона в третьому кварталі і зниження середньої ціни продажу на 4 відсотки. У зв‘язку з цим компанія прогнозує операційний збиток близько $80 на тонну в порівнянні з $52 на тонну в третьому кварталі.
 

AK Steel зазнала збитку згідно з квартальним звітом


Новини Статті Аналітика
Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину Ferrexpo переходить на поквартальний перегляд цін на залізорудну сировину 10 найдорожчих казусів біржових гравців на фондовому ринку 10 найдорожчих казусів біржових гравців на фондовому ринку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Новий гендиректор Vale буде відомий 7 квітня Новий гендиректор Vale буде відомий 7 квітня Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Виплати страховика AIG через природні катастрофи складуть $1 млрд. Виплати страховика AIG через природні катастрофи складуть $1 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Центробанк Японії пом’якшив політику після землетрусу Центробанк Японії пом’якшив політику після землетрусу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Меткомбінат Меткомбінат "Азовсталь" зменшив збиток у 2010 р. на 16% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті