Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:34 | London, Apr 25 13:34 | New York, Apr 25 09:34
Shanghai, Apr 25 21:34 | Tokyo, Apr 25 22:34 | Sydney, Apr 26 00:34

51,7% акціонерів Regal Petroleum погодились на пропозицію "Смарт-холдингу"

51,7% акціонерів Regal Petroleum погодились на пропозицію "Смарт-холдингу"




21 лютого 2011 в 19:43 - Роман Зайцев


51,7% акціонерів Regal Petroleum погодились на пропозицію "Смарт-холдингу"

Energees Management отримала згоду на свою пропозицію про покупку акцій Regal Petroleum за ціною в 38 пенсів за акцію від 51,7% акціонерів Regal (станом на 12:00 за лондонським часом). Про це йдеться в повідомленні компанії, опублікованому на сайті Лондонської фондової біржі.



Energees також продовжила дію своєї пропозиції до 13:00 (за лондонським часом) 4 березня 2011 р.

Крім того, в повідомленні наголошується, що всі умови угоди повинні бути виконані до 11 березня, інакше дія пропозиції закінчиться.

Нагадаємо, єдиний конкурент Energees, компанія Heamoor Limited, 10 лютого заявив, що не буде робити пропозицію щодо купівлі Regal Petroleum. При цьому компанія відзначила, що "у разі втрати чинності пропозиції Energees, рада директорів Geo-Alliance буде готовий відновити співпрацю з Regal з поглинання".

Heamoor Limited і група "Гео Альянс", контрольовані бізнесменом Віктором Пінчуком, 19 січня заявляли про готовність купити Regal Petroleum через зворотне поглинання.Пропозиція полягала у викупі Regal Petroleum акцій допемісії "Гео Альянсу" із збереженням за їхніми акціонерами 70% акцій у своїй власності. При цьому Heamoor Limited отримав би право на купівлю акції Regal по 25 пенсів за штуку протягом 3 місяців після операції.

Energees Management належить українському "Смарт-холдингу", підконтрольному бізнесменові Вадиму Новинському. Інвестиційна діяльність групи компаній "Смарт-холдинг" сфокусована на вкладеннях в Україні, країни СНД і Європи. Найбільшою інвестицією є 25% міжнародної вертикально-інтегрованої гірничо-металургійної групи «Метінвест», що об‘єднує 27 підприємств в Україні, Європі та США (інші 75% належать холдингу СКМ Ріната Ахметова).

Основними нафтогазовими активами Regal Petroleum є Мехедівсько-Голотовщинське і Свиридівське (SV) газоконденсатні родовища (Полтавська обл). У кінці жовтня 2010 р. у Regal виникли ускладнення при бурінні свердловини SV-69 (Свиридівське родовище): при спробі вилучення бура з свердловини його нижня частина застрягла. Крім того, Regal через проблеми з регулятивними органами призупинила видобуток в Україні, показники її видобутку виявилися нижче очікуваних.

51,7% акціонерів Regal Petroleum погодились на пропозицію "Смарт-холдингу"


Новини Статті Аналітика
Конфедерація будівельників України запропонувала новий варіант містобудівного кадастру Конфедерація будівельників України запропонувала новий варіант містобудівного кадастру Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України Фондові біржі в інноваційній моделі розвитку економіки України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Соціальна відповідальність бізнесу в умовах розвитку інноваційної інфраструктури Соціальна відповідальність бізнесу в умовах розвитку інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Дослідження сутності поняття Дослідження сутності поняття "Економічна рівновага" I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті