Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 21:59 | London, Apr 23 19:59 | New York, Apr 23 15:59
Shanghai, Apr 24 03:59 | Tokyo, Apr 24 04:59 | Sydney, Apr 24 06:59

"Завод імені Фрунзе" створює в Китаї спільне підприємство з компанією Anhua Hardware

"Завод імені Фрунзе" створює в Китаї спільне підприємство з компанією Anhua Hardware




7 вересня 2010 в 15:30 - Роман Зайцев


"Завод імені Фрунзе" створює в Китаї спільне підприємство з компанією Anhua Hardware

ВАТ "Завод імені Фрунзе" (Харків) створює в Китаї спільне підприємство з компанією Anhua Hardware & Mesh Product, повідомляє прес-служба підприємства.  



Угоду про створення СП представники двох компаній підписали 3 вересня під час бізнес-форуму за участю представників ділових кіл двох країн, який під час державного візиту президента України Віктора Януковича в КНР відкрив сам глава української держави і віце-прем'єр-міністр Держради Китаю Чжан Децзян.

Як повідомив голова правління ВАТ "Завод імені Фрунзе" Олександр Василенко, що представляв свою компанію на бізнес-форумі, переговори про створення СП велися впродовж шести років.

Він підкреслив, що саме ця зустріч ділових кіл, підтримана на найвищому державному рівні, дала поштовх до підписання угоди.

О.Василенко розраховує, що участь в бізнес-форумі глави Нацбанку України Володимира Стельмаха є сигналом того, що у українських компаній, що розвивають бізнес з Китаєм, не буде проблем з отриманням ліцензій на вивіз капіталу.

Він повідомив, що ще до кінця поточного року "Завод імені Фрунзе" планує інвестувати в СП не менше 1,2 млн грн у вигляді технології виробництва перфорації і відповідного обладнання. Китайська компанія зі свого боку надасть під СП будівлю і підключення до всіх комунікацій.

Контрольний пакет в СП належатиме українській стороні.

Довідка ІНВЕСТИЦІЇ орг:

ВАТ "Завод ім. Фрунзе" (Харків) - виробник перфорованих металевих виробів. Випускає сита для сільгоспмашин, настильні грати, сітки і системи огорожі для індустрії буд, елементи міського середовища (кошики для сміття, лавки), складські стелажі і захисні системи картерів двигунів для автомобілів.

Підприємство засноване російським підприємцем Борисом Шапаром у 1885 р. ("Фабрика металевих полотен і продірявленої жерсті").

У 2009 р. обсяг виробництва на підприємстві склав 57,8 млн грн (у 2008 р. - 69 млн грн), у 2009 р. завод заробив 5,6 млн грн (у 2008 р. - близько 3,3 млн грн). Частка експорту в обсязі реалізації - 27%. На підприємстві працює близько 350 людей.

"Завод імені Фрунзе" створює в Китаї спільне підприємство з компанією Anhua Hardware


Новини Статті Аналітика
Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Nissan Motor і Mitsubishi Motors домовилися про створення СП по виробництву міні-карів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Молдова ветувала створення експертної групи при СОТ для вирішення торгової суперечки з Україною Молдова ветувала створення експертної групи при СОТ для вирішення торгової суперечки з Україною Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія хоче створити спільне підприємство з Росія хоче створити спільне підприємство з "Турбоатомом" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Український банк розвитку" буде створено до кінця жовтня 2011 року У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
НБУ поніс у люди ідею про створення банку НБУ поніс у люди ідею про створення банку "поганих активів" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті