Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 13:12 | London, Apr 19 11:12 | New York, Apr 19 07:12
Shanghai, Apr 19 19:12 | Tokyo, Apr 19 20:12 | Sydney, Apr 19 22:12

"Вертольоти Росії" хочуть провести IPO, виручивши у ході його більше $ 500 млн.

"Вертольоти Росії" хочуть провести IPO, виручивши у ході його більше $ 500 млн.




12 квітня 2011 в 18:20 - Роман Зайцев


"Вертольоти Росії" хочуть провести IPO, виручивши у ході його більше $ 500 млн.

ВАТ "Вертольоти Росії" оголосило про намір провести первинне розміщення акцій (IPO). Холдинг розраховує залучити в результаті розміщення більше 500 млн доларів.



Компанія планує отримати лістинг на РТС, ММВБ і Лондонській фондовій біржі.

У рамках пропозиції планується продаж існуючих акцій (в тому числі у вигляді глобальних депозитарних розписок, GDR), які належать переважно найбільшому акціонерові компанії - корпорації "Оборонпром", а також знову випущених акцій у формі GDR на суму до 250 млн доларів. Одна депозитарна розписка буде відповідати однієї акції компанії.

Залучені в результаті розміщення кошти компанія має намір направити на погашення існуючої заборгованості, а також на викуп поки що не належать компанії акцій дочірніх товариств "Вертольотів Росії" в рамках декількох обов‘язкових пропозицій.

Глобальними координаторами розміщення акцій і спільними букраннерами виступають BofA Merrill Lynch, BNP Paribas і "ВТБ Капітал".

ВАТ "Вертольоти Росії" - дочірня компанія ВАТ "ОПК" Оборонпром ", що входить до складу ДК "Ростехнології". Управляє вертольотобудівними підприємствами: ВАТ "Московський вертолітний завод ім.М.Л.Міля", ВАТ "Камов", ВАТ "Улан- Уденський авіаційний завод", ВАТ "Казанський вертолітний завод", ВАТ "Роствертол", ВАТ "Арсеніївська авіаційна компанія "Прогрес" ім.Н.І.Сазикіна", ВАТ "Кумертауское авіаційне виробниче підприємство", ВАТ "Московський машинобудівний завод "Вперед" , ВАТ "Ступинська машинобудівне виробниче підприємство", ВАТ "Редуктор-ПМ" і ВАТ "Новосибірський авіаремонтний завод", а також ВАТ "Вертолітна сервісна компанія".

"Вертольоти Росії" хочуть провести IPO, виручивши у ході його більше $ 500 млн.


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Фонди прямих інвестицій мають шанс реабілітуватися Фонди прямих інвестицій мають шанс реабілітуватися Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Яндекс" на IPO за день подорожчав на 40% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті