Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 20:30 | London, Apr 18 18:30 | New York, Apr 18 14:30
Shanghai, Apr 19 02:30 | Tokyo, Apr 19 03:30 | Sydney, Apr 19 05:30

"Укрзалізниця" хоче стати акціонерним товариством

"Укрзалізниця" хоче стати акціонерним товариством




26 листопада 2010 в 12:50 - Роман Зайцев


"Укрзалізниця" хоче стати акціонерним товариством

Перехід до створення державного акціонерного товариства на базі Державної адміністрації залізничного транспорту ("Укрзалізниці") є стратегічною метою реформування галузі.



Про це заявив перший заступник генерального директора адміністрації Микола Сергієнко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"За півтора року залізничний транспорт України має корпоратизуватись, а в 2013 року перетворитися на державне акціонерне товариство", - сказав він.

Як повідомлялося, у 2009 році гендиректор "Укрзалізниці" Михайло Костюк зазначав, що "припинення процесу реформування адміністрації дозволить залізничникам впоратися з кризою".

Оптимальним, на його думку, варіантом було перетворення галузі в державний концерн із відповідними юридичними особами, які існують і сьогодні.

"Укрзалізниця" хоче стати акціонерним товариством


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" планує замінити 400 електровозів на суму близько 2 млрд доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укрзалізниця" витратить понад 156 мільйонів на запчастини для вагонів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті