Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:09 | London, Apr 25 23:09 | New York, Apr 25 19:09
Shanghai, Apr 26 07:09 | Tokyo, Apr 26 08:09 | Sydney, Apr 26 10:09

"Укртелеком" обмежив доступ на номери своєї мережі для абонентів "Голден Телекому"

"Укртелеком" обмежив доступ на номери своєї мережі для абонентів "Голден Телекому"




28 жовтня 2010 в 11:10 - Роман Зайцев


"Укртелеком" обмежив доступ на номери своєї мережі для абонентів "Голден Телекому"

"Укртелеком" обмежив доступ на номери своєї мережі для абонентів фіксованого зв'язку оператора "Голден Телеком".  



Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу "Голден Телекому".

У компанії вважають, що "Укртелеком", користуючись своїм монопольним становищем на ринку, намагається чинити тиск на оператора заради отримання преференцій за договірними умовами щодо взаємоз‘єднання мереж.

"Вказана практика абсолютно неприйнятна і безумовно свідчить про зловживанням монопольним становищем ВАТ "Укртелеком", - заявили в прес-службі компанії.

У компанії також підкреслили, що дії держоператора порушують закон "Про телекомунікації", ліцензійні умови та правила взаємоз‘єднання телекомунікаційних мереж загального користування.

"Голден Телеком" вже звернулася до Національної комісії з питань регулювання зв‘язку із проханням вже завтра винести питання на обговорення засідання комісії та прийняти рішення, яке зобов‘язало б "Укртелеком" відновити пряме взаємоз‘єднання мереж.

Сам "Укртелеком" пояснює свої дії наявністю суперечки між операторами про умови договорів інтерконекту на 2010 рік.

"Комерційні умови договору неодноразово запропонованого нами для підписання "Голдентелеком", повністю ідентичні тим умовам, які зараз застосовуються в договорах між "Укртелекомом" та іншими учасниками ринку. Більше того, "Укртелеком" згоден зберегти розрахункові такси, які діяли в нашому договорі в 2009 році і перенести їх на період до 1 серпня 2010 року - дати введення НКРЗ нових розрахункових такс", - прокоментував конфлікт директор філії централізованих продажів послуг "Укртелекому" Ігор Сиротенко.

Тим не менше, за його словами, "Голдентелеком" всіляко затягує момент підписання договору.

"Нині оператор уже спожив наших послуг на суму понад 10 млн. гривень. Мережі не роз‘єднані, трафік обмежений частково, міжміський трафік обслуговується за обхідними маршрутами через операторів, з якими у нас є договори. Оператор був письмово попереджений про блокування і ніяких дій для врегулювання питання укладання договору не зробив", - наголосив Сиротенко.

"Голден Телеком" з початку 2010 року не міг укласти договір з "Укртелекомом", нагадує видання.

Компанія запропонувала "Укртелекому" симетричні ставки на всіх напрямках, але держоператор не прийняв ці умови.

У червні 2010 року АМКУ визнав усіх великих операторів монополістами, після чого регулятор встановив ставки доступу до їхніх мереж, за якими всі оператори повинні були переукласти договори між собою на друге півріччя.

Нещодавно НКРЗ розробила нові ставки доступу до телекомунікаційних мереж - 0,36 грн./хв. для всіх операторів по всіх напрямах. Ввести їх в дію планується на початку 2011 року.

"Укртелеком" обмежив доступ на номери своєї мережі для абонентів "Голден Телекому"


Новини Статті Аналітика
ФДМУ списав пакет акцій ФДМУ списав пакет акцій "Укртелекому" на рахунок "ЕСУ" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
Покупку Покупку "Укртелекому" профінансував кіпрський банк Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
ЄБРР не сподобалося як продали ЄБРР не сподобалося як продали "Укртелеком" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Фонд держмайна підписав Акт прийому-передачі Фонд держмайна підписав Акт прийому-передачі "Укртелекому" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Покупець Покупець "Укртелекому" перерахував усю суму Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті