Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:57 | London, Apr 25 20:57 | New York, Apr 25 16:57
Shanghai, Apr 26 04:57 | Tokyo, Apr 26 05:57 | Sydney, Apr 26 07:57

"Укртелеком" хоче засудити Аграрний фонд

"Укртелеком" хоче засудити Аграрний фонд




3 лютого 2011 в 20:35 - Роман Зайцев


"Укртелеком" хоче засудити Аграрний фонд

Державний монополіст зв'язку - компанія "Укртелеком" в судовому порядку просить стягнути заборгованість з державного агента на зерновому ринку - Аграрного фонду.



Позов поданий від Миколаївської філії "Укртелеком", пише газета "Дело".

Сума, яку Аграрний фонд заборгував оператору невелика - кілька тисяч гривень, однак з огляду на минулі терміни сплати "Укртелеком" вирішив добиватися стягнення через суд.

Справу розглядає Господарський суд Києва. Постановою від 4 січня він порушив справу за позовом оператора зв‘язку.

Згідно з матеріалами справи, розміщеними в офіційному реєстрі судових рішень, до наступного засідання відповідач повинен надати суду письмовий відзив на позовну заяву з поясненнями по суті вимог і наданням доказів.

У разі заперечень по суті позову держагент повинен пред‘явити документи, які підтверджують факти, котрі спростовують звинувачення, і вказати мотиви повного або часткового відхилення вимог позову.

Також сторони мають надати суду дані про наявність основних розрахункових рахунків і провести звірку взаєморозрахунків.

"Якщо суми будуть розходитися, то сторони повинні надати свій розрахунок заборгованості", - ідеться у матеріалах справи.

Засідання Господарського суду Києва у цій справі мало відбутися 19 січня, проте через неявку позивача розгляд справи був перенесений. Наступне засідання має відбутися 22 лютого.

Аграрний фонд створений відповідно до постанови КМУ №543 "Про Аграрний фонд" від 6 липня 2005 року і є державною спеціалізованою бюджетною організацією, уповноваженою реалізовувати цінову політику в агропромисловому секторі економіки.

"Укртелеком" хоче засудити Аграрний фонд


Новини Статті Аналітика
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Потенційність підробки від Christie’s Потенційність підробки від Christie’s Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
ФДМУ списав пакет акцій ФДМУ списав пакет акцій "Укртелекому" на рахунок "ЕСУ" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Покупку Покупку "Укртелекому" профінансував кіпрський банк Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті