Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 08:47 | London, Apr 20 06:47 | New York, Apr 20 02:47
Shanghai, Apr 20 14:47 | Tokyo, Apr 20 15:47 | Sydney, Apr 20 17:47

"УкрАвто" зупинила автофабрику у Варшаві

"УкрАвто" зупинила автофабрику у Варшаві




3 березня 2011 в 11:23 - Роман Зайцев


"УкрАвто" зупинила автофабрику у Варшаві

Українська автомобільна корпорація - "УкрАвто", з березня зупинила виробництво на фабриці Fabryka samochodow osobowych - FSO, Польща, яка їй належить.



Про це повідомила керівник департаменту маркетингових комунікацій "УкрАвто" Ірина Михальова, інформують "Українські новини".

З її слів, у січні-лютому завод зробив для американської компанії General Motors 5 тис. автомобілів, і, оскільки не вдалося знайти нового партнера з випуску автомобілів, підприємство змушене було зупинитися.

"Замовлення на виробництво 5 тис. автомобілів Chevrolet Aveo уже виконано, і, поки не знайдено нового партнера, ми змушені призупинити виробництво", - сказала вона.

Разом з тим вона підкреслила, що при поновленні виробництва співробітники будуть набрані на завод знову. "Буде проект, із задоволенням будуть набрані люди назад", - зазначила Михальова.

Вона також повідомила, що FSO розглядає можливість продажу або здачі в оренду близько 60 га землі, при цьому близько 50 га, які необхідні для ведення виробничої діяльності, будуть збережені.

FSO перебуває в центрі Варшави.

У листопаді 2010 року "УкрАвто" заявило про можливість зупинки виробництва на FSO через відмову компанії GM продовжити контракт на виробництво автомобілів Chevrolet Aveo.

Крім FSO, "УкрАвто" також контролює найбільшого виробника легкових автомобілів Запорізький автомобілебудівний завод; корпорація є генеральним імпортером і офіційним дилером більш як 20 автомобільних брендів.

85,97% акцій "УкрАвто" належать почесному президенту корпорації, депутатові Верховної Ради Таріелу Васадзе.

"УкрАвто" зупинила автофабрику у Варшаві


Новини Статті Аналітика
Виробництво легкових авто в Україні зросло в 2 рази Виробництво легкових авто в Україні зросло в 2 рази В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (13.07.2011)
Уряд компенсуватиме відсотки з кредитів на українські автобуси Уряд компенсуватиме відсотки з кредитів на українські автобуси Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (12.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (12.07.2011)
Індійська Tata Motors хоче купити автомобілебудівний завод Васадзе Індійська Tata Motors хоче купити автомобілебудівний завод Васадзе Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (04.07.2011)
Корпорація Корпорація "УкрАвто" заробило у 2010 р. майже 76 млн. грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.06.2011)
Chevrolet Aveo випускатимуть в Україні Chevrolet Aveo випускатимуть в Україні У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (07.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (07.06.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті